Molly-Mae Hague onthult hoe ze ontdekte dat ze zwanger is

'Ik werd echt verrast door dit zwangerschapssymptoom'

Love Island-kandidaat en Instagram-superster Molly-Mae Hague deelde onlangs het happy news dat ze een baby verwacht. Hoewel ze zich eerst helemaal niet anders voelde dan normaal, werd de 23-jarige influencer later verrast door dít zwangerschapssymptoom.

Zwangerschapstest

Molly-Mae en haar Love Island lover Tommy Fury lieten in het weekend weten dat ze ouders worden. Op Instagram laat de mom to be nu horen hoe ze ontdekte dat ze zwanger is. En dat blijkt alles te maken te hebben met haar innerlijke ‘klok.’ “Ik was één dag over tijd”, deelt Molly-Mae in een Insta Story. “Maar normaal gesproken kun je de klok op mijn menstruatie gelijkzetten. Ik had toch een zwangerschapstest in een la liggen, dus die heb ik genomen. Ik had anders geen test gekocht, want ik voelde me helemaal niet anders dan normaal.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Molly-Mae Hague (@mollymae)

Grote cravings

De beruchte ochtendmisselijkheid bleef de realityster dus bespaard. “Ik heb belachelijk veel geluk gehad en ben helemaal niet misselijk geweest. Alle kleine beetjes misselijkheid waren meteen verholpen door iets te eten”, schrijft ze in haar Stories. Of ze ook last heeft van cravings? “Ik heb echt overal trek in. De hoeveelheid eten die ik in het eerste trimester heb gegeten was echt bizar. Ik werd echt verrast door die honger. Ik denk dat dat het duidelijkste zwangerschapssymptoom is geweest.”

Geluk gehad

Molly-Mae weet dat ze zichzelf gelukkig mag prijzen. “Ik kon gewoon doorwerken en mijn leven leven zoals normaal, dat heeft mee echt geholpen”, vertelt ze haar volgers. “Ik weet dat veel vrouwen verschrikkelijke misselijkheid meemaken tijdens hun zwangerschap en ik denk echt aan hen, want ik kan me voorstellen dat dat echt vreselijk is.” Tot slot belooft de influencer meer over haar pregnancy te vertellen in haar volgende vlog. Stay tuned!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws