Marieke Elsinga showt groeiende baby belly op Instagram

Wauw!

Het lijkt erop dat het niet lang meer duurt voor Marieke Elsinga met zwangerschapsverlof gaat. Zo deelde de radio-dj gisteren een foto van haar steeds groter wordende babybuik op Instagram.

Groeiende baby belly

Marieke maakte begin juni bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. “Ik mag het eindelijk zeggen: ik ben zwanger!! Zo blij!”, deelde de radio-dj in haar radioprogramma Mattie & Marieke. Ze bleek al een tijdje zwanger te zijn, want ze had al een beginnend babybuikje.

Sinds bekend is dat Marieke in verwachting is, deelt ze regelmatig prachtige kiekjes van haar groeiende babybuik op Instagram. Zo ook gisteren. Zo is op de foto te zien dat ze kat Kiki aan het voorlezen is, terwijl ze een hand op haar buik heeft. “Oké, nog één verhaaltje dan”, schreef ze in de caption. Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Reacties

Volgers van Marieke smelten bij het zien van de prachtige foto. “Zal me niets verbazen als Kiki op het geboortekaartje staat als grote zus 😍”, en “Zo schattig”, “Kiki is zo cute”, klinkt het in de reacties. Ook valt het haar followers op dat Mariekes buik behoorlijk is gegroeid. De vraag wanneer de presentatrice is uitgerekend wordt dan ook vaak gesteld in de comments.

Zwangerschapsverlof

Begin augustus werd bekend gemaakt dat Qmusic geen vervanger gaat inzetten als Marieke met zwangerschapsverlof gaat. Volgens de radiozender kan het huidige Mattie & Marieke-team de show samen voldoende opvangen. Er werd niet genoemd wanneer Marieke precies met zwangerschapsverlof gaat.

Bron: AD | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws