Anita blikt terug op MAFS-deelname: ‘Helaas niet met de liefde naar huis gegaan’

'Ik ben blij dat het achter de rug is, maar ik heb zeker geen spijt van mijn deelname.'

Even leek het erop dat het Married At First Sight-avontuur van Anita en Alwin een groot succes was. Helaas bleek tijdens de reünie-aflevering echter dat de twee niet meer samenzijn. Toch blikt Anita op Instagram terug op een mooi avontuur.

Reünie

Even leek het erop dat Alwin en Anita elkaar hadden gevonden. Zo spraken ze prachtige woorden naar elkaar uit tijdens de final vows en lieten ze weten dat ze hun huwelijk willen laten slagen. Helaas is dat anders gelopen. “Het gaat goed met ons, maar we zijn niet meer samen”, vertelde Anita aan de experts tijdens de reünie-aflevering.

Anita liet weten Alwin te waarderen als persoon, maar dat ze een stukje openheid bij hem miste om samen een diepere connectie op te bouwen.

Terugblik

Nu de reünie-aflevering dan eindelijk op Videoland staat, zit het MAFS-avontuur er voor Anita definitief op. “Helaas ben ik niet met de liefde naar huis gegaan, maar wel met heel veel dierbare vriendschappen en mooie herinneringen”, deelt ze in haar bericht op Instagram.

Hoewel ze dan geen liefde overhield aan het programma, laat Anita weten met plezier terug te denken aan haar deelname. “Ik kijk terug op het avontuur met een lach. Veel geleerd, veel gedaan en veel gelachen. Ik ben blij dat het achter de rug is, maar ik heb zeker geen spijt van mijn deelname.”

“Ik vervolg mijn weg als single, maar die mooie dag in trouwjurk heb ik in ieder geval al binnen.” En zo is het maar net!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anita Lablush (@la_blush)

Reacties

Hoewel haar huwelijk dan niet slaagde, zijn Anita’s medekandidaten vooral trots op haar. “Zo trots op jou lieverd! ❤️🙏🏻 We did this!”, reageert Laury. En ook Yvette en Roxy laten een lieve reactie achter. Awh!

Bron: Instagram la_blush | Beeld: RTL (Andy Tan)

Laatste nieuws