Cute: zó zag acteur Thijs Boermans er als peuter uit

Ook onthult de hunk wat hij van zijn nieuwe team bij Expeditie Robinson vond.

Dat Thijs Boermans een knappe kop heeft, is wel te zien. De acteur doet dit jaar mee aan Expeditie Robinson en daar hebben we hem al eens een captains battle zien winnen, ondanks de weinige slaap en het weinige eten. Thijs wilde zijn volgers graag de kans geven om wat meer over hem te weten te komen – in Expeditie hebben nog niet zo heel veel van hem gezien – en dus besloot een volger naar een babyfoto te vragen in zijn Q&A op Instagram!

Vragenrondje

Tijd om eens wat vragen te beantwoorden over Expeditie Robinson, moet Thijs gedacht hebben. Op zijn vraagsticker op Instagram kwamen dan ook een heleboel vragen over zijn deelname, maar ook wilden mensen wel eens meer over hem zelf weten.

Peuter

Zo vroeg iemand om een babyfoto. U vraagt, wij draaien en dus postte Thijs een té lieve foto in zijn Stories. Wat een knappe peuter was de 26-jarige acteur vroeger!

London

Uiteraard waren mensen ook benieuwd naar de twist van vorige aflevering: de nieuwe teams. Wat was Thijs zijn eerste indruk van dit door Niek samengestelde team? “Kan niet wachten tot London z’n kookkunsten laat zien”, zegt hij dan ook op Instagram. Tja, een kok in je team hebben is ook echt wel van toegevoegde waarde!

Rauw

Maarre, heb je eigenlijk wel een kok in je team nodig of krijgen de expeditieleden tussendoor ook af en toe wat eten van de crew? “Nee, het is net zo rauw als je denkt dat het is”, onthult de hunk. “Je kan wel vis vangen en zoeken naar voedsel in de jungle.” Maar daar houdt het dus verder ook mee op. Heftig! Hopelijk zien we Thijs in de aankomende afleveringen wat vaker genieten van wat eten, want helaas voor zijn vorige team hebben ze dat nog niet veel kunnen doen…

Tandenpoetsen

Sommige alledaagse dingen zie je de expeditieleden niet doen in een aflevering, zoals… tandenpoetsen! Een volger vroeg dan ook of ze dat wel konden doen op het eiland. “Nee, maar je eet geen suikers/drinkt geen koffie. Je gebit wordt eigenlijk alleen maar witter (hoe raar dat ook klinkt)”, legt Thijs uit. Aha!

Bron: Instagram @thijsboermans | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws