Déze Expeditie Robinson kandidaat viel 10 kilo af vóór de expeditie

Say what?!

Een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson is in volle gang. Veel BN’ers vallen flink af tijdens de expeditie, omdat ze natuurlijk weinig eten en fysiek zware proeven doen. Maarre, dit expeditielid viel van tevoren al tien kilo af. Say what? 

Serieus hard getraind

Vorige week liet quizzer Devrim Aslan nog weten dat hij ter voorbereiding therapie heeft gevolgd voor zijn insectenfobie, maar dat is niet de enige manier waarop de expeditieleden zich voorbereiden. Zo vertelde tv-kok London Loy in gesprek met Grazia dat hij “serieus hard getraind heeft een paar weken van tevoren”.

“Ik had een te hoge bloeddruk, wat dingen onder de leden. En ja als je aan zo’n expeditie meedoet, moet je toch ook fit zijn”, vertelt London. “Daar wilde ik wel voor zorgen, dus ik ben iets van tien kilo vóór de expeditie afgevallen. Dat moest gewoon, was gewoon belangrijk.”

Fysieke proeven

London zegt dat hij wel heeft getwijfeld of hij aan Expeditie Robinson mee wilde doen. “Je hebt een gezin en je weet natuurlijk niet hoe lang je erin zit, dus je gaat op een gegeven moment wel de boel missen.” Ook maakt hij zich zorgen over de proeven, die toch wel veel van de kandidaten vergt. “Ik weet gewoon van andere seizoenen dat de proeven heel pittig zijn en ik wilde voor mezelf weten of ik dat fysiek aankon. Dat is gewoon pittig, dus daar maakte ik me wel een klein beetje zorgen om en dat was wel een reden waarom ik niet mee wilde doen.” Toch kon hij het thuis niet verkopen om niet mee te doen. “Als je een grote mond hebt thuis en je denkt dat je het allemaal wel weet, dan kun je er niet onderuit als je wordt gevraagd.”

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en op Videoland. 

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws