Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romee Strijd showt groeiende baby belly op Instagram

PFW - Celebs At Dior

Romee Strijd en fiancé Laurens van Leeuwen worden voor de tweede keer papa en mama. Hun dochter, Mint, wordt grote zus. Enne, het duurt niet lang meer voordat de kleine spruit geboren wordt, want Romee showt haar steeds groter wordende buik op Instagram.

Baby girl

Het topmodel is nu 34 weken zwanger van het vierde lid van hun gezinnetje. In juni maakte Romee al bekend dat de kleine een meisje is, door middel van een roze confettikanon waarvan ze foto's deelde op Instagram. Nu deelt ze een prachtige foto van haarzelf met haar babybuik en laat ze weten richting Parijs te gaan. De kleine meid groeit als kool zo te zien!

Vertrouwen

Bijna twee jaar geleden beviel het model van haar dochter Mint. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zwanger worden niet van een leien dakje ging. “Ik was echt shocked toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, aangezien ik het echt niet had verwacht, vanwege mijn PCOS”, vertelde ze eerder. “Ik was bang om blij te zijn in het begin. Ik denk dat ik mezelf wilde beschermen, maar elke week kreeg ik er een beetje meer vertrouwen in.”

Romee is net uit de babyfase, maar begint snel weer opnieuw. Eerder liet ze weten dat ze die eerste weken erg moeilijk vond. “Alles is nieuw en je moet je baby nog leren kennen. Nu weten we meer wat ze bedoelt en wat ze wil.” Ook gaf Romee aan dat het leven van een moeder niet alleen maar over rozen gaat. “Het is het uiteraard 100 procent waard, maar soms wil ik gewoon even een maskertje opdoen, het appartement opruimen of de was doen met muziek op. Alleen.” Gelukkig heeft ze nu kleine Mint om haar een handje te helpen!

Wedding bells

Er komt niet alleen een baby aan, maar ook een bruiloft. Begin dit jaar ging Laurens in de sneeuw in Zwitserland op één knie voor zijn Romee. “I said yes!” jubelde het model op Instagram.

Bron: @romeestrijd | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • Romee Strijd attends the Christian Dior Haute Couture Fall Winter 2022 2023 show as part of Paris Fashion Week on July 04, 2022 in Paris, France. Photo by Laurent Zabulon/ABACAPRESS.COM