Romee Strijd onthult geslacht tweede kindje

It’s a…

Lees ook

Eind mei maakten Romee Strijd en verloofde Laurens van Leeuwen bekend dat zij in verwachting zijn van hun tweede kindje. Enne, het stel onthulde zojuist of hun tweede kindje een jongetje of meisje is…

Gender reveal 

Romee en Laurens maakten 25 mei bekend dat ze voor de tweede keer papa en mama worden. “Soon we will be a family of 4, can’t wait”, luidde het bijschrift op Instagram. Ook was te zien dat dochtertje Mint de baby belly van Romee een kus gaf. 

Zojuist maakten Romee en Laurens bekend dat Mint een zusje krijgt. Zo deelde het topmodel een foto op Instagram waarop te zien is dat Laurens klaarstaat met een confettikanon tijdens een gender reveal. “Boy or girl?”, schreef Romee bij de foto. Op het tweede beeld is vervolgens roze confetti te zien. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

PCOS

Anderhalf jaar geleden beviel Romee van haar eerste dochter, Mint. Het topmodel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zwanger worden niet van een leien dakje ging. “Ik was echt shocked toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, aangezien ik het echt niet had verwacht, vanwege mijn PCOS”, vertelde Romee eerder. “Ik was bang om blij te zijn in het begin. Ik denk dat ik mezelf wilde beschermen, maar elke week kreeg ik er een beetje meer vertrouwen in.”

En er komt niet alleen een baby aan, maar ook een bruiloft. Begin dit jaar ging Laurens in de sneeuw in Zwitserland op één knie voor zijn Romee. “I said yes!” jubelde het model op Instagram.

Bron: Instagram Romee Strijd | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook