Babynieuws! Romee Strijd in verwachting van tweede kindje

'Binnenkort zijn we een gezinnetje van vier', schrijft het topmodel op Instagram.

Lees ook

Exciting news voor Romee Strijd en fiancé Laurens van Leeuwen. Het stel wordt namelijk voor de tweede keer ouders, zo maakt het topmodel op Instagram bekend.

Family of 4

Romee en Laurens worden voor de tweede keer papa en mama. Hun dochter, Mint, wordt grote zus. “Soon we will be a family of 4, can’t wait“, luidt het bijschrift op Instagram. Het gezinnetje, allemaal gekleed in het wit, straalt van liefde. Het koppel kan op veel felicitaties rekenen; van Rens Kroes en Chantal Janzen tot Robbert Rodenburg en Negin Mirsalehi. Het geslacht van de baby en hoelang Romee nu zwanger is, is nog niet bekend. Spannend!

PCOS

Anderhalf jaar geleden beviel het model van haar dochter. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zwanger worden niet van een leien dakje ging. “Ik was echt shocked toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, aangezien ik het echt niet had verwacht, vanwege mijn PCOS”, vertelde ze eerder. “Ik was bang om blij te zijn in het begin. Ik denk dat ik mezelf wilde beschermen, maar elke week kreeg ik er een beetje meer vertrouwen in.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Babyfase

Romee is net uit de babyfase, maar begint straks weer opnieuw. Eerder liet ze weten dat ze die eerste weken erg moeilijk vond. “Alles is nieuw en je moet je baby nog leren kennen. Nu weten we meer wat ze bedoelt en wat ze wil.” Ook gaf Romee aan dat het leven van een moeder niet alleen maar over rozen gaat. “Het is het uiteraard 100 procent waard, maar soms wil ik gewoon even een maskertje opdoen, het appartement opruimen of de was doen met muziek op. Alleen.” Gelukkig heeft ze nu kleine Mint om haar een handje te helpen!

Wedding

Er komt niet alleen een baby aan, maar ook een bruiloft. Begin dit jaar ging Laurens in de sneeuw in Zwitserland op één knie voor zijn Romee. “I said yes!” jubelde het model op Instagram.

Bron: Instagram @romeestrijd | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook