Het verlossende antwoord: zijn Harrie en Rilana nog samen?

Harrie deelt het nieuws op Instagram.

Na een wekenlange zoektocht naar de ware, leek het erop dat casanova Harrie Snijders met het programma Daten op het Kamp: Harry zoekt een Vrouw de liefde had gevonden bij Rilana. Maar zijn de twee lovebirds nog samen?

Daten op het Kamp: Harry zoekt een Vrouw

Op zijn Instagram blikt hij terug op het liefdesavontuur, met een zoete foto van hem en Rilana. In het bericht bedankt bij de dames voor hun deelname, en zijn volgers en fans voor hun liefde en support.

Harrie was het ondertussen wel gewend om voor de camera te staan, maar dit programma vond hij toch heel anders. Hij geeft dan ook toe dat hij zichzelf goed heeft leren kennen. “Na al die dates en gesprekken die er zijn geweest, weet ik nu heel goed wat ik wil en zoek in een vrouw/relatie. En alleen al voor die ervaring en kennis ben ik dankbaar.”

Andere prioriteiten

Maarre, hoe zit het nu tussen hem en Rilana? Slecht nieuws voor de fans van het programma, want de twee zijn niet meer samen. Door de drukke periode hadden de twee namelijk te weinig tijd om elkaar echt te leren kennen. “We zijn samen tot de conclusie gekomen dat we allebei toch andere prioriteiten en plannen hadden, en dat we jammer genoeg niet bij elkaar passen.” Jammer!

In zijn bericht richt hij zich ook nog tot Rilana en de andere ladies, en wil ze ‘nogmaals bedanken’ voor hun deelname. “En ik hoop dat jullie allemaal snel de liefde mogen vinden”, aldus Harry. Dat hopen we ook voor hem!

Bron: Instagram @harriesnijders | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws