Wait, what? Harrie Snijders maakt carrièreswitch en brengt eigen nummer uit

Harrie is van alle markten thuis!

Drie keer meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch, een eigen datingshow én boekingen als dj: Harrie Snijders heeft het er maar druk mee. Ondanks dat hij al een aardig druk schema heeft, besloot de realityster toch om zijn cv wat verder uit te breiden. Enne, dat doet hij door een eigen nummer uit te brengen!

Liedje

Harrie Snijders vliegt deze zomer zo’n beetje naar elke vakantiebestemming om daar met andere EOTBDD-deelnemers de boel op stelten te zetten. Vanaf vandaag kan hij dat zelfs doen met zijn eigen liedje, want het nummer ‘Rechter Handje‘ laat je gegarandeerd met de heupjes schudden.

Zingen

Ja, dat lees je goed: Harrie kan zingen. De realityster heeft voor het nummer de handen ineengeslagen met artiesten JeBroer, AfroBros, Revie en Dylan Dos Santos. In het nummer horen we Harrie onder meer zingen over zijn tijd in de EOTB-villa. “Ex on the Beach noem me koning van de villa. Kom aan op het strand en die meiden worden gilla (geil)”, zo klinkt het. Het nummer is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify.

Datingshow

Goed, naast luisteren naar de casanova, kun je hem nu ook zien in zijn eigen datingshow: Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. In dit programma proberen zestien dames het hart van de knappe casanova te veroveren op – jawel – het kamp. En date je met iemand op het kamp? Dan date je met het hele kamp. En dus zullen de ladies niet alleen aan de hoge standaarden van Harrie moeten voldoen, maar moeten ze ook door de keuring van Harries oma, zus, vader en moeder weten te komen. Je kunt de serie wekeliks op donderdag om 20:30 uur zien bij TLC of kijk vooruit op discovery+. Genieten!

Bron: Instagram Harrie | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws