Dit is de knappe dochter van Guus Meeuwis

De zanger is de trotse vader van vier kinderen.

Lees ook

Guus Meeuwis gaf begin juli het jawoord aan zijn grote liefde, styliste Manon Meijers. Maar dat is niet de enige beeldschone dame in zijn (gezins)leven! Guus is namelijk de trotse vader van vier kinderen, waaronder zijn knappe dochter Sarah van 19.

Guus’ gezin

Na jaren van uitstel is Guus Meeuwis in de zomer van 2022 eindelijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn Manon – een prachtige bruiloft in zonnig Portugal. Het is niet het eerste huwelijk van de Brabantse zanger. Van 2002 tot 2016 was hij getrouwd met Valérie Gregoire, met wie hij samen vier kinderen heeft. Na een huwelijk van 14 jaar kondigden de twee ‘met veel verdriet’ hun echtscheiding aan. Dat deden ze wel met veel vertrouwen in de nieuwe fase voor hun gezinsleven. “Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop”, lieten de ex-echtgenoten destijds weten.

Vier kinderen

Guus is vader van drie zoons en één dochter: Pepijn Philip (2000), Sarah Marte Helena (2003), Teun (2006) en Jules (2010). Vrouwlief Manon kan het uitstekend vinden met hen. “Je hebt ook vier superleuke, spontane, toffe kids. Ik krijg vaak de opmerking: ‘Vier kinderen, wat knap!’ Terwijl ik het juist bewonderenswaardig vind hoe zíj zich hebben opengesteld voor míj”, vertelde ze daar eerder over in Nouveau.

De vier kinderen van Guus staan een stuk minder vaak in de schijnwerpers dan hij zelf, al komt er op social media zo nu en dan een leuke foto voorbij. Zo zagen we eerder dit jaar dat Sarah haar vader meenam naar een bijzondere gelegenheid. Kijk maar mee op de volgende pagina!

Laatste nieuws

Zie ook