Dit is de knappe dochter van Guus Meeuwis

De zanger is de trotse vader van vier kinderen.

Eerste inkt

Dat Guus een heel goede band heeft met zijn dochter, werd eerder dit jaar wel duidelijk. De Het is een nacht-zanger liet toen op Instagram weten dat hij een tatoeage voor zijn dochter mocht ontwerpen, die nu op haar arm prijkt!

“Voor mijn gevoel deed ik gisteren aangifte van haar geboorte en was de inkt van de akte amper droog’, schreef Guus daarover. “Kleine meisjes worden groot. Vandaag mocht ik mijn knappe dochter vergezellen voor haar eerste ‘inkt’. Met trots mag ik zeggen dat ik nu dus liedjes en armen schrijf.” Op de foto zien we Guus samen met zijn mooie dochter Sarah.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis)

Dochter Sarah

Over dochter Sarah weten we maar weinig, al omschreef Guus haar eerder in Flair als ‘levendig en uitbundig’. “Ik moet eerlijk toegeven, ik vind het soms moeilijker om haar te begrijpen dan mijn zoons”, vertelde de zanger daar jaren geleden over. “Ik herken bepaalde emoties niet zo. Sarah kan helemaal uit haar dak gaan, omdat ze eindelijk gaatjes in haar oren mag. Dat voel ik niet direct aan. Buiten dat ze een meisje is, is ze ook heel anders qua karakter. Heel levendig en uitbundig.” Al laat die bijzondere tattoo wel zien dat het helemaal goed zit tussen vader en dochter. We zijn benieuwd wat voor een (song)tekst het geworden is!

Bron: Flair, Shownieuws, Story, Nouveau, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws