Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Stevie over Only Fans-carrière: 'Het verdient écht goed'

'Ik ben pas begonnen', legt de blondine uit.

Ex On The Beach: Double Dutch-besties Jennifer en Stevie zaten deze week bij Nick Eshuis in de auto om een paar prangende vragen van de YouTuber te beantwoorden. Zo vertelde Jennifer over haar reünie-verhaal met Tcheuche, én laat Stevie het een en ander los over haar beginnende Only Fans-carrière.

Only Fans

Het gesprek over Only Fans kwam opgang toen Stevie vertelde dat ze helemaal niks naakts van zichzelf op Snapchat heeft staan. "Jij maakt nu Only Fans-content", merkte Nick op. "Ja", antwoordt de blondine. "Verdient het een beetje?", vraagt Nick dan nieuwsgierig. "Ja", lacht Stevie. Als Nick vraagt hoeveel Stevie ongeveer per maand verdient, legt ze uit dat ze nog maar net is begonnen op het platform.

"Ik ben pas begonnen, en je hebt volgers en subscribers", legt Stevie uit. "En mijn volgers zijn immens hoog blijkbaar. En m'n subscribers ja, ik heb er in drie dagen zestig mensen bij gekregen."

Lingerie

"Het verdient echt heel erg goed, ik ga geen bedrag noemen, maar het verdient écht goed", vervolgt Stevie. "Ik ga ook niet naakt. Ik ga alleen maar in lingerie." Dat Jennifer nog niet zo heel erg bekend is in het Only Fans-wereldje, wordt in het gesprek ook meteen duidelijk.

"Oh! Ik dacht dat het alleen maar naakt was", reageert Jennifer. "Ik zou als ik jou was ook beginnen aan Only Fans", moedigt Nick haar toe. Maar of we Jennifer binnenkort ook op Only Fans gaan zien? Dat houdt ze nog netjes voor zich.

Bron & beeld: YouTube (Nick Eshuis), MTV