EOTBDD’s Jennifer over Tcheutche: ‘Hij heeft me alleen naar huis laten gaan na de reünie’

'Hij is alleen weggegaan. MTV heeft me bij m'n huis afgezet'.

Het ge-wel-dige en spraakmakende duo Stevie en Jennifer uit Ex On The Beach Double Dutch is iets wat we zeker weten missen op de buis, are we right? Maar gelukkig zaten de twee besties deze week in de auto bij YouTuber Nick Eshuis, om voor de laatste keer alle juice te bespreken. Exciting!

Reünie

In de nieuwste YouTube-video van Nick Eshuis vraagt hij besties Stevie en Jennifer het hemd van het lijf. Zo spraken ze over de dingen die in de villa zijn gebeurd en over de bombastische EOTBDD-reünie. “Maar, de reünie, ik werd heel boos”, begon Nick. Als de dames vragen op wie hij zo boos was, schreeuwt hij: “Op Tcheutche!”. Aha!

Stoer doen

Dat de besties zich bij de mening van Nick aansluiten, is een ding wat zeker is. “Wat gebeurde daar?”, vraagt de YouTuber dan. “Ik heb de reünie nog niet gezien”, laat Stevie weten. “Dus ik weet niet wat allemaal uitgezonden is van wat ik allemaal gezegd heb, maar ik ben écht op hem geflipt.”

“Ik snap niet dat hij zo deed eigenlijk”, vertelt Jennifer dan. “Ik denk dat hij gewoon stoer deed omdat de camera aanstond.” En Stevie is het daar overduidelijk mee eens. “Ja! Dat heb ik ook gezegd, ik zei ‘nu wil je ineens fame pakken over iemand anders zijn rug’.” Dan laat Stevie ineens iets opmerkelijks los: “Ze zijn samen heen gereden hé, naar de reünie.” Wait, what?!

Laten staan

“Ze zijn samen heen gereden, niks aan de hand, en de camera’s gaan draaien en hij switcht 360 graden. Daarna kwam zij niet thuis hé, hij heeft haar laten staan!”, laat Stevie ietwat gefrustreerd weten. “Je liegt!”, reageert Nick verbaasd. “Ja, ik ben alleen terug naar huis gegaan”, vervolgt Jennifer. “Hij is alleen weggegaan. MTV heeft me bij m’n huis afgezet.” Wow!

Bron: YouTube (Nick Eshuis) | Beeld: YouTube (Nick Eshuis), MTV

Laatste nieuws