Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Awh! Zo zag Geordie Shores Gary Beadle er vroeger uit

Ook vroeger was Gaz al een echte casanova.

Gary Beadle a.k.a. Gaz, heeft een lange tijd van zijn jongere jaren gespendeerd in het Geordie Shore-huis samen met zijn mede Geordies. In 2011 maakte de knappe lad zijn opwachting als OG in Geordie Shore, waar hij menig vrouwenhart op hol deed slaan. Maar, hoe zag die 'top shagger' er vroeger eigenlijk uit?

Exit

In 2017 stopte Gaz met Geordie Shore. Dit kwam doordat zijn vrouw Emma Beadle - McVey, zwanger bleek te zijn van hun eerste kindje Chester. "Ik wilde nooit stoppen met de serie, ik hou er echt van, maar het moest op een dag gebeuren. En nu moet ik wel weg. Ik krijg zelfs de kriebels als ik het woord 'shag pad' hoor", liet Gaz toentertijd weten in een interview met een Australische radiozender.

Playboy en casanova

De playboy en casanova was maar liefst vijftien seizoenen te zien in het razend populaire Geordie Shore. Hoewel de Geordie met zijn looks en praatjes alle vrouwen om zijn vinger kon winden, is hij uiteindelijk beland met de moeder van zijn kinderen, Emma. Maar, was de knappe vader van twee vroeger ook zo'n vrouwenverslinder? Onlangs heeft hij dit zijn volgers duidelijk gemaakt met een té schattige foto op zijn Instagram.

Hartendief

Als we de kinderfoto van de Geordie mogen bestuderen, is het eigenlijk wel duidelijk. Als het aan ons ligt zou hij ook vroeger menig vrouwenhart hebben gestolen met zijn glanzende kraaloogjes en schattige voetbalpakje. We can't!

Hoewel Gaz een zoon en een dochter heeft, vergelijken volgers hem veelal met zijn dochtertje Primrose. Als hij vraagt: 'Op wie lijk ik meer, Chester of Primrose?', geven zijn volgers bijna allemaal hetzelfde antwoord: "Primrose 💯", "Primrose for sure 😍😍" en "Primrose x she is your double 💕."

Bron: Instagram (gazbeadle), Flair | Beeld: Instagram (gazbeadle), Brunopress