Finally! Dit is wanneer de Geordie Shore-reünie te zien is

Wij kunnen niet wachten!

Say whaaatGeordie Shore komt terug! En ja, mét de oude cast. Er komt een speciale reünie van het populaire programma en die is volgende week al te zien! Prepare yourself

Reünie

Yes! Een seizoen lang kunnen we gaan genieten van de OG-cast en alle andere ‘members of the family‘ die we hebben zien komen en gaan. Natuurlijk hopen we dat we alle oude en nieuwe cast-members gaan zien in de reünie afleveringen, al zou dat wel een knap staaltje werk zijn om zo’n grote groep mensen bij elkaar te krijgen. Toch blijven we hoop houden.

Degenen die we zeker weten teruggaan zien, werden onlangs alvast gedeeld in de teaser die Geordie Shore op hun Instagramaccount deelt. Zo zien we onder anderen Charlotte CrosbyHolly HaganSophie KasaeiMarnie SimpsonAbbie HolbornChloe FerryScott TimlinMartin McKennaJay Gardner en Nathan Henry voorbij komen. Dit belooft veel goeds!

Release

Inmiddels weten we ook wanneer we de reünie kunnen bingen en dat is al veel sneller dan je denkt. Volgende week, op 20 september gaat Geordie Shore: The Reunion Series van start bij MTV. Exciting!

Throwback

Deze nieuwe serie wordt nu al ‘de ultieme Geordie throwback‘ genoemd, aangezien de OG-cast samen met Marnie Simpson – die zich in 2013 bij de groep voegde – het hun missie maakte om de ultieme Geordie Shore-reünie te organiseren. Charlotte Crosby liet al eerder weten altijd open te staan voor een mogelijke reünie. “Ik heb altijd gezegd dat ik mee zou doen aan een reünie en ik heb er geen geheim van gemaakt dat Geordie Shore een plekje in mijn hart heeft.”

In bovenstaande video vertelt Charlotte dat het haar ook aardig is gelukt om de ‘gang’ weer bij elkaar te krijgen. “We vragen iedereen om te komen. We mogen niemand vergeten”, vertelt ze. Charlotte heeft in ieder geval zin om iedereen weer te spreken. “Het zou zó leuk zijn om iedereen nog één keer samen te krijgen, alle originals, en gewoon bijkletsen.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube, BrunoPress

Laatste nieuws