Verlaat Gary Geordie Shore?!

De heren van uit de populaire serie Geordie Shore staan bekend om hun losbandige lifestyle; de drank vloeit rijkeli...

Lees ook

De heren van uit de populaire serie Geordie Shore staan bekend om hun losbandige lifestyle; de drank vloeit rijkelijk, de vrouwen liggen aan hun voeten (en in hun bed) en het is elke avond feest. Maar de 27-jarige Gary – Gaz – Beadle maakte het tijdens een avondje uit wel héél erg gezellig.

Drank en drugs

Er dook kort geleden een video op van de Geordie Shore original waarin hij wit poeder van zijn sleutel snoof. Cocaïne, wellicht? Er werd in ieder geval volop gespeculeerd. Fans en verschillende Britse media spraken er zelfs over dat Gary's dagen in het Geordie Shore huis geteld zouden zijn, omdat MTV drugsgebruik niet zou tolereren. Maar nu blijkt het dat Gary er tóch mee weg is gekomen. De bad boy mocht namelijk weer komen opdraven voor de opnames van een nieuw seizoen . "De video is van twee jaar terug. Het heeft niet echt invloed gehad", legt Gaz uit. En Gary is natuurlijk ook echt onmisbaar voor Geordie Shore, al is het maar vanwege de ongoing romance met Charlotte. Het is niet de eerste keer dat hij in opspraak komt. Eerder lekte er ook al een video van hem uit waarin hij intiem was met een meisje in zijn Ferrari.

Wist je trouwens dat de disfunctionele reality-familie er weer een nieuwe aanwinst bij heeft? Ontmoet Chantelle Connelley.

BRon: Show, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook