Cute: zo zien de kinderen van Geordie Shores Gaz Beadle eruit

Gaz is de trotse vader van twee lieve kindjes.

We herinneren de Geordie Shore-familie stuk voor stuk als losgeslagen en vooral hilarische personen. Inmiddels is iedereen al zo'n tien jaar ouder en hebben sommige Geordies zelfs al wat lieve kinderen mogen verwelkomen, zo ook Gaz Beadle.

Gary Beadle

We kennen 'm als Gaz, maar eigenlijk heet-ie helemaal niet zo. Gaz heet eigenlijk Gary Beadle en schitterde zo'n vijftien seizoenen lang in Geordie Shore. Zijn main interest lag bij knappe vrouwen en hij wist ze dan ook keer op keer met gemak te versieren. Toch lag zijn hart eigenlijk altijd bij Charlotte Crosby, een van zijn Geordie-collega's.

Tijdens en na de seizoenen van het MTV-programma hadden Charlotte en Gary een ellenlange knipperlichtrelatie. Charlotte was zelfs in verwachting van een kindje samen met Gary, maar dit bleek helaas om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te gaan. Dit eindigde met een miskraam en niet veel later was de relatie tussen het tweetal definitief finito.

Nieuwe liefde

In de tussentijd heeft Gary niet stilgezeten. Hij bracht een autobiografie uit, begon een eigen nachtclub en lanceerde een kledinglijn met collega's Scott aka Scotty T en Aaron. Inmiddels heeft Gary een vaste relatie met de knappe Emma McVey. Samen hebben de twee een zoontje en een dochtertje én staat er zelfs een wedding op de planning.

Chester en Primrose

De twee kids van Emma en Gary heten Chester en Primrose. Op Instagram delen zowel Gary als Emma ontzettend veel lieve foto's van hun twee kinderen. En dat kunnen wij wel begrijpen, want het zijn twee ontzettend schattige kids.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws