Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo creëer je bleached brows zonder je wenkbrauwen te verven

Op deze manier creëer jij super gemakkelijk bleached brows!

We zien het steeds vaker voorbij komen: bleached brows. Van Kim Kardashian, tot Bella Hadid, tot onze eigen HNTM-Lando. Natuurlijk denken we bij het bleken van je wenkbrauwen meteen aan het verven, maar dat is helemaal niet meer nodig! Wil je dus al jaren je wenkbrauwen bleken? Wij laten je zien hoe je dit doet zonder dat je er permanent aan vast zit.

Bleached brows

Om de bleached brows te creëeren heb je maar een aantal dingen nodig. En om het nog makkelijker voor je te maken: je hebt deze dingen waarschijnlijk al thuis liggen. Scheelt je weer een tripje naar de winkel!

Met zulke gebleekte wenkbrauwen maak je natuurlijk een echt statement. Het zorgt er namelijk voor dat je een open uitstraling krijgt en who doesn't love that? Enne, het is ook nog eens super makkelijk om te creëeren! Wij laten je zien hoe het moet.

Dit heb je nodig

Je hebt maar liefst vier dingen nodig om deze statement brows te verwezenlijken: een wenkbrauwborstel, een concealer (in twee verschillende kleuren), een wattenstaafje en een blending kwast.

Zo creëer je de bleached brows

  • Pak een lichte concealer en druk dit op je wenkbrauwen. Zijn je wenkbrauwen wat dikker? Herhaal dit dan nog een keer.
  • Dip dan met je blending kwast de concealer in je wenkbrauwen, zodat je haartjes het product goed opnemen.
  • Ga vervolgens met een wattenstaafje langs de randen van je wenkbrauw om het strak af te werken en om zo die snatched brow te creëeren.
  • Om vlekken te voorkomen ga je nog één keer over je wenkbrauw heen met je blending kwast.
  • Pak dan je wenkbrauwborstel erbij en doe hier wat donkere concealer op.
  • Borstel dan je wenkbrauwhaartjes met de wenkbrauwborstel omhoog, waardoor je de textuur van je wenkbrauw weer terugbrengt.
  • Als finishing touch ga je nog één keer met je blending kwast over én langs je wenkbrauw. En voila daar zijn je bleached brows!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Brunopress