Kim Kardashian onherkenbaar met blond haar en blonde wenkbrauwen

Kim Kardashian, is that you?

Lees ook

Hoewel Kim Kardashian ook weleens een uitstapje heeft gemaakt naar blond, kennen we haar toch allemaal met haar donkere lokken en volle brows. Op Instagram liet ze onlangs echter een wel een héél andere look zien.

Blonde lokken

Wij zijn jaloers op de donkere, volle wenkbrauwen en de glanzende lokken van Kim Kardashian. Toch vond de realityster dat het tijd was voor iets nieuws. Op haar Instagram Stories liet ze zien hoe haar brows in de bleek werden gezet. “Kunnen jullie raden wat de set vibes zijn vandaag?”, vraagt ze aan haar 217 miljoen Instagramvolgers.

Vervolgens laat Kim het resultaat van haar geblondeerde wenkies zien. “So, het is echt heel cute – mijn bleached brows. I'm into it. Ik kan niet wachten om jullie de final look te laten zien”, aldus de KUWTK-ster. Even later verschijnt ze met een lichtblonde pruik op en een full face of makeup om de transformatie compleet te maken. Hoewel het zeker even wennen is, moeten we zeggen dat deze blonde look Kim echt prachtig staat. De realityster ging niet lang als blondine door het leven. Na de fotoshoot plaatste ze een selfie met haar eigen donkere haren en brows. “Ik ben alweer terug naar donker, don't worry“, stelde ze haar fans gerust.

Benieuwd naar de blonde make-over van Kim? Bekijk de foto's HIER.

Verandering

Hoewel de all blonde look geen keeper was voor Kim, houdt ze ervan om te experimenteren met haar uiterlijk. Van een korte bob tot lange mermaid waves en van een ultrastrak korset tot een 90's outfit, de realityster probeert geregeld een andere look uit. Niet alleen haar uiterlijk verandert geregeld, ook ziet haar leven er inmiddels een stuk anders uit.

Afgelopen jaar filmde ze het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians en zette ze een punt achter haar zesjarige huwelijk met Kanye West. Volgens een insider is dit dan ook het begin van een 'nieuw tijdperk' voor Kim. “Ze geniet zeker van deze tijd en voelt enige opluchting dat de zaken met Kanye nu opgelost zijn”, wist de bron te vertellen. “Het afgelopen jaar was buitengewoon stressvol en zwaar voor haar. Ze had zo lang gehoopt dat ze hun problemen konden oplossen, ze wilde niet opgeven. Maar nu ze die laatste stap heeft gezet, heeft ze het gevoel dat ze zich kan concentreren op de toekomst en kan ze eindelijk verdergaan.”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook