Drama incoming: Selling the OC staat nu op Netflix

De spin-off van Selling Sunset zit boordevol drama en mooie huizen.

Mis jij je wekelijkse portie drama nu Ex on the Beach: Double Dutch is afgelopen? No worries, want er staat een gloednieuw realityprogramma op Netflix dat ook bomvol drama zit. Het heeft niks te maken met exen, maar alles met dure huizen. Wij praten je bij!

Spin-off

Van Selling Sunset tot Selling Tampa: we zijn dol op programma’s waarin dure huizen worden verkocht. Oké, we kijken natuurlijk ook voor de nodige drama die hierin voorkomt. Ben jij ook fan van deze programma’s? Dan hebben we goed nieuws. Selling the OC staat namelijk vanaf nu op Netflix. Deze spin-off van de Sunset-variant zit ook boordevol prachtige huizen en ordinaire drama.

Nieuw kantoor

Het nieuwe kantoor van Oppenheim-broers Jason en Brett staat in Newport, Californië. Daar willen zij huizen in the OC (Orange County) gaan verkopen. Het is het tweede makelaarskantoor dat de succesvolle broers openen. Chrishell, Mary, Christine en Chelsea zien we niet terug in dit seizoen. Er staan maar liefst elf nieuwe makelaars klaar die alles uit de kast halen om de duurste huizen te verkopen. Enne, er is natuurlijk ook een hoop onderlinge drama. Sounds good, right? Hieronder zie je de trailer.

Selling Sunset

Hoewel we ons de komende tijd wel vermaken met Selling the OC, kijken we ook alweer uit naar het nieuwe seizoen van Selling Sunset. Toch zal de makelaarsserie nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Na Maya Vander verdwijnt er namelijk nóg een realtor uit de serie: ook van Christine Quinn moeten we afscheid nemen.

Christine Quinn is de tweede realtor in korte tijd die vertrekt uit de realityserie. Maya bevestigde onlangs de geruchten dat ze LA verlaat om vaker bij haar gezin in Miami te kunnen zijn. “Ik heb besloten om mijn contract niet te verlengen”, vertelde ze aan Page Six. “Ik houd van de show en heb een geweldige tijd gehad, maar ik heb zin om me op de real estate market in Miami te richten.” Sad! 

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Selling the OC | Video: YouTube Netflix 

Laatste nieuws