Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tranen met tuiten: Videoland deelt teaser van make-overaflevering HNTM

De modellen krijgen een compleet nieuwe look aangemeten!

Presevent HNTM 2022

Modellen die meedoen aan Holland's Next Top Model komen er meestal niet onderuit: de make-over. In de aflevering van vandaag is het zover, en moesten de kandidaten dealen met én vier nieuwe modellen én een compleet nieuwe look.

Nieuwe look

Als je meedoet aan de modellenwedstrijd, weet je dat er een moment komt waarop het gaat gebeuren: de gevreesde make-over. Als je geluk hebt, wordt je haar slechts een tintje lichter gemaakt, maar als je pech hebt, wordt de schaar zonder pardon in je lange lokken gezet. In voorgaande seizoenen werden er tranen met tuiten gehuild toen er haren werden afgeschoren of coupes een drastische nieuwe kleur kregen. Zo ook deze keer.

Teaser

Naast de restyling gaan we in deze aflevering ook kennismaken met vier nieuwe modellen, die – aan de teaser te zien – nog niet echt hartelijk worden ontvangen door de andere kandidaten. Videoland deelt een teaser van de aflevering en daar wordt enthousiast op gereageerd.

Reacties

"Vier nieuwe modellen én de restyling! 😱", schrijft Videoland in de caption. In de comments reageren verschillende modellen op de teaser, waarin we al een glimp van een aantal nieuwe looks opvangen. "Spannend", schrijft Winson. "Oee oeeeh 🔥", laat Rosa achter. "Dramaaaaa 😵‍💫💥", voorspelt Folmer. En Esmee verwacht een heleboel sensatie: "Sensaaaa 👀". Wij zijn mega benieuwd naar de nieuwe looks van de modellen!

Holland's Next Top Model is iedere maandag te zien op Videoland.

Bron & Beeld: Videoland, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220902 - Persevent Holland Next Top Model 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Kandidaten HNTM 2022