Plot twist! Vier nieuwe modellen maken hun opwachting in HNTM

We stellen je voor aan vier nieuwe modellen!

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model staan inmiddels op Videoland en we are hyped! De tweede aflevering eindigde met een enorme cliffhanger, waaruit we al het een en ander konden opmaken over de volgende aflevering. En ja hoor: vier nieuwe modellen maken hun intrede in hét HNTM-modelhuis en voegen zich bij de deelnemers. Wij stellen ze aan je voor.

Nieuwe modellen

Met de komst van de nieuwe modellen is de strijd om de titel pas echt begonnen en moeten de modellen nog meer hun best doen om naar huis te gaan als Holland’ s Next Top Model. Of zal een van de vier nieuwe modellen er met de titel vandoor gaan? Dit zijn ze!

Valerie en Giel

Valerie de Ruijter

Valerie de Ruijter (22) komt uit een warm gezin en woonde samen met haar tweelingbroer, broer én zus in Zeist. Nu leeft ze met vijf anderen in een studentenhuis in Amsterdam. Op dit moment studeert ze International Business Administration. Valerie kwam voor het eerst bij een modellenbureau toen ze 14 was, maar koos er uiteindelijk voor om zich te richten op school. Al sinds dat ze een klein meisje is kijkt Valerie al naar HNTM. Nu heeft ze enkele shoots achter de rug en laat ze haar jeugddroom uitkomen.

Giel van Asten

Giel van Asten (23) komt uit Maastricht. Zijn grootste passie is het maken van kleding. Als kind vond hij de naaimachine al interessant. Daarom heeft hij nu een eigen bedrijf. Giel ontwerpt en maakt zijn eigen kleding en ontwerpt sieraden. Daarnaast is hij ook songwriter en vuilnisman. Hij hoorde altijd dat hij modellenwerk moest gaan doen en is ook benaderd op de Amsterdamse straten. Hierdoor heeft Giel al ervaring als model, maar hij wil een nieuwe start maken en heeft zich daarom ingeschreven voor HNTM.

Stijn en Jazz HNTM

Stijn Wanders

Stijn Wanders (21) woont in Hazerswoude-Rijndijk bij zijn moeder. Hij heeft de half Liberiaanse roots van zijn vader en hij is half Nederlands. Naast dat hij werkt in de sales, gaat hij graag met vrienden naar festivals. Verder is hij een groot sportliefhebber. Hij staat veel in de gym en is vaak te vinden op het basketbalveldje in de buurt. Stijn heeft al enkele shoots gedaan voor o.a.: Calvin Klein, Keune en een campagne voor de overheid tegen discriminatie. Met zijn deelname aan HNTM hoopt Stijn door te breken als model en straks de wereld over te vliegen voor shoots, runways en om later misschien acteur te worden.

Jazz Ben Khalifa

Jazz Ben Khalifa (26) woont in Amsterdam en woonde als kind een aantal jaren in Tunesië waar de roots van haar ouders vandaan komen. Met haar fanatisme is ze vastberaden om het ver te gaan schoppen in deze modellenwedstrijd en hoopt ze met haar deelname anderen te kunnen inspireren. Ze is zelfverzekerd over wie ze is, ondanks haar seksuele voorkeur, maat of afkomst. Zoals ze het zelf zegt: “Ik ben Moslim, Arabisch, Black and hella Queer, I just wanna bring the message dat als ik het kan, anderen het ook kunnen!

Foto’s: Philippe Vogelenzang, RTL, Videoland

Laatste nieuws