Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Soundos El Ahmadi showt groeiende babybuik

She's glowing!

De hoogzwangere Soundos El Ahmadi geniet met volle teugen van haar zwangerschap. Reden genoeg dus om een prachtige foto te delen met haar volgers van haar snelgroeiende babybump. And we can't get enough!

Dat Soundos een echte komiek is, is ook te zien in haar meeste recente Instagrambericht. Onder de post schrijft ze: "Swipe naar links voor mijn tweelingzus 🫒🫒🫒❤️❤️❤️", met een prachtig plaatje van de 40-jarige comédienne in een outstanding rode top. Wanneer we naar links swipen zien we een afbeelding van het stripfiguur Olijfje, die ook te zien is in een vuurrode top. Enne, zien jullie het verschil? 

Comments

In de comments staat het vol met lachende poppetjes en liefdevolle opmerkingen. Zo schrijft een volger "Jij bent knapper 🔥", we agree! En anderen schrijven "Geweldig", "😂😂😂😍😍😍", "Wat zie je er mooi uit! Staat je goed dat rood!", en "Haha tut."

Prachtige mommy

We zijn dus niet de enige die Soundos een prachtige mommy to be vinden. Kunnen wij binnenkort al een babyfoto verwachten? Wij wachten in ieder geval in spanning af!

Bron & beeld: Instagram @soundos_el_ahmadi