Spannend: Mila Kunis in de hoofdrol van nieuwe Netflix-thriller

Willen we zien!

Lees ook

Netflix weet kijkers altijd weer te verrassen als het om bloedstollende films en series gaat. Eerder deze week heeft de streamingdienst de trailer uitgebracht van een nieuwe thriller-film en deze roept al veel vragen op.

Nieuwe film

Binnenkort komt de film Luckiest Girl Alive op Netflix. De hoofdrol is weggelegd voor Mila Kunis, die je kunt kennen van films als Bad Moms, Friends with Benefits of The Spy Who Dumped Me. Netflix beschrijft de film Luckiest Girl Alive als volgt: “Het perfecte leventje van een New Yorkse schrijver begint barsten te vertonen als ze door een documentaire over waargebeurde misdaad wordt geconfronteerd met haar schoolverleden.”

Spannend verhaal

De film gaat over Ani Fanelli (Mila Kunis) die het goed voor elkaar heeft in New York. Ze werkt als schrijfster bij een magazine, ziet er altijd top uit en maakt zich klaar voor een sprookjeshuwelijk. Haar perfecte leventje lijkt in deugen te vallen wanneer een regisseur van een misdaaddocumentaire haar uitnodigt om haar kant van het verhaal te vertellen over een schokkend incident uit haar jeugd. Ani zat als tiener op de prestigieuze Brentley school en tijdens haar tijd daar zou er iets schokkends gebeurt zijn. Ani zal de waarheid onder ogen moeten komen, wil ze haar zorgvuldig opgebouwde leven nog kunnen voortzetten.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jessica Knoll en de regie ligt in handen van een oude bekende, namelijk Mike Barker. Hij produceerde ook series als The Handmaid’s Tale en The Sandman. Over een kleine maand, op 7 oktober kunnen we Luckiest Girl Alive kijken op Netflix!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook