Je leest het โ€™t eerst op Grazia.nl

Zien: deze deelnemer uit Een Jaar van je Leven deed mee aan Temptation

'Ik ben vrijgezel en het zou best kunnen dat ik ook nu op zoek ga naar de liefde'.

Ben jij nu al fan van het programma Een Jaar van je Leven? Dan is er een kans dat je een oude bekende hebt gespot tussen de veertig deelnemers. Deelneemster Kim van Deelen heeft namelijk al eens eerder meegedaan aan Temptation Island VIPS.

Stuurloos

De 23-jarige Kim voelde zich naar eigen zeggen 'een beetje stuurloos' nadat ze de stap maakte om Defensie te verlaten. Toch besloot de blondine een nieuw avontuur aan te gaan en mee te doen aan Een Jaar van je Leven, waarin de deelnemers voor 365 dagen worden opgesloten in een huis.

Zoektocht naar liefde

Kim liet echter wel weten dat ze eerder mee heeft gedaan aan een tv-programma. "Ik deed ooit mee aan Temptation Island. Een Jaar van je Leven past beter bij me, denk ik. Ik ben vrijgezel en het zou best kunnen dat ik ook nu op zoek ga naar de liefde. Oud, jong, vrouw, man, donker, wit, dat maakt me allemaal niet uit. Ik val op iemands energie", laat de beauty weten.

Intieme band

Ook laat de 23-jarige blondine weten wat ze van Temptation Island heeft geleerd. "Wat ik van Temptation Island heb geleerd, is dat er snel een intieme band kan ontstaan als je 24/7 op elkaars lip zit. Ik sluit niks uit." Ze voegt daar nog aan toe dat ze wel vindt dat ze sterk genoeg is om te proberen het in ieder geval niet te doen. Oké, you go girl!

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill