Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier kun je De Bachelorettes Sylvia Geersen al van kennen

De nieuwe Bachelorette gaat al een langere tijd mee in de showbizz-wereld.

Grazia Fashion Awards 2014 - Inloop

Yes! De nieuwe Bachelorette is ein-de-lijk bekendgemaakt. En het is er niet zomaar één, het is de mega knappe Sylvia Geersen. Dat Sylvia een bekend gezicht heeft, dat is een ding wat zeker is. Maar, waar kennen we haar eigenlijk van?

Programma's

Misschien verwacht je het niet, maar Sylvia gaat al een tijdje mee in de showbizzwereld, waardoor de kans zeker groot is dat je haar kent. Zo heeft ze meegedaan aan een bekend modellenprogramma en heeft ze meegedaan aan andere tv-programma's. Maar, welke programma's waren dit?

Hollands Next Top Model

Dat 'bekende modellenprogramma' is natuurlijk Holland's Next Top Model. Sylvia deed in 2006 mee aan het eerste seizoen en wist het zelfs tot de finale te schoppen samen met Sanne Nijhof. Sanne won dit seizoen uiteindelijk, en daarmee eindigde Sylvia dus op de tweede plek. Na haar deelname aan Holland's Next Top Model, is ze doorgegaan in de modellenwereld en werd ze het gezicht van het bekende cosmeticamerk Laura Mercier. Een hele prestatie!

Toch werd het aardig rustig na haar avontuur in 2006. In 2016 heeft de beauty nog meegedaan aan de prankshow Welkom bij de Kamara's, wat overigens hilarische televisie opleverde. Daarnaast heeft ze nog wat televisie opwachtingen gemaakt bij programma's als Ranking The Stars, Sterren Springen op Zaterdag en Alles mag op Vrijdag.

Bachelorette

Wat opviel was dat Sylvia dit jaar ineens weer wat vaker op de buis verscheen. Zo deed ze mee aan De Alleskunner VIPS en De Verraders. Helaas belandde ze in beide programma's niet in de finale, maar hebben we wel weer van haar tv-aanwezigheid kunnen genieten. And we love that!

Of Sylvia in de Bachelorette er wel met een 'hoofdprijs' vandoor gaat, is de grote vraag. Gelukkig weet de beauty al wel goed aan welke eisen haar droomman moet voldoen. "Ik zoek een lieve, oprechte man", laat ze weten. "Hij moet ook intelligent zijn, ik vind het belangrijk dat ik goede gesprekken met iemand kan hebben." Wij hopen in ieder geval dat ze haar intelligente prins op het witte paard gaat vinden tijdens haar zoektocht naar de ware liefde!

Bron: Beautify | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Grazia Fashion Awards 2014 in het Vondelpark CS, Amsterdam. Op de foto: Sylvia Geersen