Naast Terror Twins doet deze Temptation-ster mee aan De Alleskunner VIPS

Dat wordt awkward...

Een nieuw seizoen van De Alleskunner VIPS is vanaf zaterdag weer op de buis. Enne, deze editie doen er meer BN’ers mee dan ooit tevoren: maar liefst 68 sterren gaan de strijd met elkaar aan en daar zitten een paar hele toffe namen bij.

Door middel van hilarische spellen, die naast skills en kennis soms ook een beetje geluk vereisen, komen we erachter wie van deze 68 BN’ers écht alles kan. Na elk spel valt degene die het het slechtste heeft gedaan af, totdat er een winnaar uit de bus komt.

Logo

Begin juli werd er al een klein tipje van de sluier opgelicht, want er ging een screenshot van EOTBDD’s terror twins rond. In Esmees Stories was namelijk te zien dat zij en haar twin Sharon matchende shirts aanhebben, met een toch wel heel bekend logo: dat van De Alleskunner! Safe to say dat de twee aan het spelprogramma meededen en dat blijkt inderdaad te kloppen.

Ex-tortelduifjes

Ook ex-geliefden Luca Borsato en Daisy Piras doen aan het programma mee. Enne, dat komt wel heel ongelukkig uit, zo vertelde Daisy onlangs nog. Het stel is natuurlijk eind vorige maand uit elkaar gegaan, vanwege een misstap van Luca. Tijdens de opnames zullen de twee dus mogelijk nog als tortelduifjes om elkaar heen vliegen. Awkward…

Andere namen…

Verder doen Tisjeboy Jay, Josje Huisman, ‘First Dates duo’ Victor Abeln en Denice Dest, Baas B, Brace, Niels Gomperts, ‘Big Brother icoon’ Sabine Wendel, Tony Star en vele anderen nog mee aan de strijd om de titel De Alleskunner. We zijn benieuwd wie er met de hoofdprijs vandoor gaat!

Bron: Shownieuws | Beeld: EOTBDD, MTV

Laatste nieuws