Zien: Fabrizio laat schaar in zijn lange lokken zetten

'Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van mijn wilde lokken.'

Tijd voor een nieuwe coupe! Fabrizio Tzinaridis, de spraakmakende ster van De Bachelor België, nam deze week afscheid van zijn signature lange lokken. Dit is het prachtige resultaat.

Afscheid van ‘wilde lokken’

“Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van m’n wilde lokken”, schrijft Fabrizio bij een video op Instagram. Daarin is te zien dat hij een flink stuk van zijn haar heeft laten afknippen. Enne, dat doet de life coach niet zonder goede reden. Hij doneert zijn lange lokken namelijk aan borstkankerorganisatie Think Pink Belgium. “Ik zou het zonde gevonden hebben als ze geen doel zouden dienen. Dankzij Think Pink Belgium is iemand anders hier hopelijk mee geholpen.”

Grijze haren

Wel grapt Fabrizio dat zijn gedoneerde lokken niet meteen gebruikt kunnen worden. “Ze zullen het wel moeten kleuren of de grijze haren filteren.” De bachelor gaat nu met een stuk kortere coupe door het leven – er is minstens 30 centimeter van zijn haar af, het minimum voor een donatie. Bekijk het resultaat hieronder!

Prachtig resultaat

De haardonatie heeft een persoonlijke betekenis voor Fabrizio. “Ik heb mijn grootmoeder jammer genoeg nooit mogen leren kennen door de gevolgen van borstkanker. Onrechtstreeks is deze ook een beetje voor jou, I guess.”

De nieuwe coupe valt in ieder geval goed in de smaak bij de volgers van de realityster. “Mooi initatief! Staat je goed” klinkt het vaak in de reacties op Instagram. Ook laten meerdere deelneemsters van De Bachelor van zich horen. “Proud“, schrijft Margaux kort maar krachtig onder het bericht. “Wat mooi dat je dit doet”, laat Sanne horen. Looking good!

Bron: Instagram | Beeld: De Bachelor België

 

Laatste nieuws