Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rihanna’s visagist deelt ultieme concealer hack tegen wallen

Zo verdwijnen jouw wallen als sneeuw voor de zon!

Rihanna Celebrates Fenty Beauty And Fenty Skin

Wakker worden met wallen die op je knieën hangen. We've all been there. Eén van de meest gestelde beautyvragen is dan ook hoe je die donkere kringen kunt verbergen. Concealer is daar een handig product voor, maar het blijft lastig om je wallen helemaal onzichtbaar te maken. De visagist van Rihanna heeft echter een gouden tip.

Concealer tips

Aangezien de 31-jarige ster het voor elkaar krijgt om een lingerie- en beautymerk te runnen terwijl ze volop bezig is met haar carrière als wereldberoemde zangeres, moeder is van een baby en er tóch altijd fris en fruitig uit weet te zien, nemen we haar concealer tips uiterst serieus. En wie kan ons beter alle hacks leren dan Fenty’s make-up artist Hector Espinal?

Stippen

De ‘V’-techniek is wanneer je de concealer van je binnenste ooghoek naar de bovenkant van je jukbeenderen aanbrengt in een ‘V’-vorm. Vooral op Instagram is deze techniek erg geliefd. Maar, volgens Hector zijn mensen sneller geneigd om te veel aan te brengen, wat lijnen en kraaienpootjes kan accentueren.

“Breng in plaats hiervan een paar stippen concealer aan en verspreid het met een kwast.” Beauty sponzen zijn geweldig, maar een kwast zal je een betere dekking geven. “Dit zal ook helpen om het product preciezer aan te brengen”, aldus Rihanna’s make-up artist.

Lichtere kleur

Neem altijd een lichter kleur, ongeacht je huidskleur en de kleur foundation die je draagt. Volgens Hector voeg je zo dimensie toe aan je gezicht.

Als je oogschaduw op gaat doen, moet je volgens Hector eerst een laagje concealer aanbrengen om je oogleden te neutraliseren. “Als je dit niet doet kan je oogschaduw een heel andere kleur krijgen vanwege de aderen of de donkerheid van de huid.” Good to know! 

Bron: Happy in Shape | Beeld: Brunopress

Beauty
  • HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 11: Barbadian singer Rihanna (Robyn Rihanna Fenty NH) wearing The Attico arrives at the Fenty Beauty And Fenty Skin Celebration Hosted By Rihanna held at Goya Studios on February 11, 2022 in Hollywood, Los Angeles, California, United States., Credit:Xavier Collin / Avalon