Dit is het eetdagboek van Rihanna

Dit zijn haar favoriete gerechten voor het ontbijt, lunch en diner.

Lees ook

Rihanna maakte deze week bekend dat zij in verwachting is van een kindje met A$AP Rocky. De zangeres is behoorlijk op haar privacy gesteld, maar dat is haar personal chef iets minder. Hij verklapt namelijk wat bad gal Riri zoal eet.

Personal chef

De roots van Robyn Rihanna Fenty, die wij allemaal kennen als Rihanna, liggen op het eiland Barbados. We kunnen ons daarom voorstellen dat er veel tropische en goed gekruide recepten op het menu staan bij de zangeres en business woman. Klopt dat ook? Rihanna’s personal chef Debbie Solomon heeft daarover een boekje opengedaan. In een aflevering van The Doctors vertelt ze uitgebreid over de gerechten die Rihanna het liefst op haar bord ziet.

Ontbijt

Bij Rihanna begint de dag altijd met vier gekookte eieren, een flink bord met fruit en een getoast brood. De korstjes moeten daarbij altijd van het brood verwijderd worden, want daar houdt Rihanna niet van. Wat betreft het fruit mag er worden gevarieerd: Solomon mag gebruiken wat er voor handen is. Ananas, mango, papaya en bessen zijn favoriet.

Lunch

Waar Rihanna’s ontbijt veel proteïne bevat en wat aan de zware kant is, geldt voor haar lunch het tegenovergestelde. Ze houdt het dan bij één soort gerecht en kiest voor ofwel een salade, ofwel een gerecht met vis. In haar salade heeft Rihanna graag wilde tomaten, cherrytomaatjes, basilicumbladeren, balsamicoazijn en buffelmozzarella. Als ze voor vis kiest, wordt die geserveerd met aardappels of rijst. Daarbij wordt er rijkelijk gebruik gemaakt van verschillende kruiden om de maaltijd lekker spicy te maken.

Diner

Wat Rihanna het liefst als avondeten heeft? Curry met aardappels en kip. Solomon maakt dat minimaal eens per week voor haar klaar. Het schijnt zelfs dat Rihanna’s moeder en tante Solomon hebben geholpen om het gerecht te perfectioneren. Zo belangrijk is het dus voor Rihanna. Wat er dan allemaal in zit? Onder andere kipfilet, knoflookpoeder, uienpoeder, Jamaicaanse curry, komijn, groene ui, aardappels, verse tijm en Scotch Bonnet peper. Sounds good!

Bron: NSMBL, The Doctors | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook