Huh: vraagt A$AP Rocky in nieuwe videoclip Rihanna ten huwelijk?

De rapper heeft dé vraag gesteld aan zijn vriendin.

Lees ook

Wedding bells voor A$AP Rocky en Rihanna. De rapper heeft zijn vriendin in een nieuwe videoclip ten huwelijk gevraagd. Maarre, is dit eigenlijk wel echt?

Marry me?

Vandaag is de videoclip van D.M.B. verschenen. In het nummer rapt A$AP Rocky over de liefde voor zijn zwangere vriendin Rihanna. Maar wat ons vooral opvalt, is het huwelijksaanzoek dat in de video zit. In een close-up van zijn gouden tanden zien we namelijk dat er in diamanten “Marry me?” staat geschreven. Rihanna beantwoord deze vraag met een volmondige ‘ja’, wat ook op haar golden teeth staat. De clip eindigt ook nog eens met een bruiloft.

Of de twee ook écht gaan trouwen of dat het slechts bij de clip hoort, dat weten we helaas niet. Aangezien zowel de vraag als het antwoord op de tanden van het koppel staat, komt het niet erg spontaan over. We kunnen in elk geval niet ontkennen dat het een originele manier is om de vraag der vragen te stellen.

In verwachting

Of ze nu wel of niet gaan trouwen, A$Ap Rocky en Rihanna zitten sowieso al op een roze wolk. Eind januari maakte het stel namelijk bekend dat ze samen een kindje verwachten. Gehuld in een felroze jas, oversized jeans én een ontblote baby bump verscheen Rihanna de straat op. Met A$AP Rocky aan haar zijde, wilde het koppel op deze creatieve manier wereldkundig maken dat er een mini on the way is.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook