Babynieuws! Rihanna bevallen van eerste kindje

Rihanna en A$AP Rocky hebben een zoontje gekregen!

Lees ook

Hooray! Rihanna en A$AP Rocky zijn ouders geworden van hun eerste kindje. De zangeres beviel afgelopen week van een zoontje in Los Angeles, zo meldt TMZ.

Zwangerschap

Er werd al een tijdje gespeculeerd over een zwangerschap bij Rihanna. In december ontkende ze nog dat ze zwanger was, maar in januari werd bekend dat er wel degelijk een bun in the oven is. Het is het eerste kindje voor het famous couple.

De zangeres deelde de afgelopen maanden regelmatig foto’s van haar baby bump, maar de laatste weken bleef het stil op RiRi’s Instagram. Tot begin mei, want toen werd bekend dat A$AP Rocky Rihanna ten huwelijk heeft gevraagd. Dubbel feest dus voor het stel deze maand!

Nieuws

Echter, Rihanna heeft het nieuws over haar bevalling zelf nog niet naar buiten gebracht. Verslaggever Erick de Munck meldt in de uitzending van RTL Boulevard dat een verpleegster uit het ziekenhuis de informatie aan de media heeft gelekt. Hopelijk gaat alles goed met Rihanna en haar zoontje en krijgen we binnenkort een glimp van de kleine te zien. Enne, naar de naam zijn we uiteraard ook benieuwd!

Bron: AD, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook