Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Ferry Doedens ziet terugkeer in GTST wel zitten

'Het lijkt me hartstikke leuk', aldus de acteur.

Nederlandse premiere Elvis

Ferry Doedens is al een tijdje niet meer te zien in GTST, maar wellicht komt daar binnenkort verandering in. In gesprek met Robbert Rodenburg geeft de acteur namelijk aan dat hij een eventuele terugkeer in de serie wel ziet zitten.

Carrièreswitch

Ferry Doedens was te gast in de serie Open Kast, waarin Robbert Rodenburg bekende mensen uit de regenboogcommunity het vuur aan de schenen legt. Nadat Ferry werd ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden, maakte hij een carrièreswitch van soapster naar soft pornoster. "Wat past er het beste bij jou?", vraagt Robbert de acteur. "Toch dat eerste, denk ik", aldus Ferry. "Ik heb natuurlijk dertien jaar in Goede Tijden gezeten, waar ik niet altijd het braafste jongetje van de klas was. Maar mijn karakter wel heel populair was, Lucas. En toen kwam corona natuurlijk", begint hij zijn verhaal.

In die tijd deed Ferry een aantal opmerkelijke uitspraken over het coronavirus, waardoor hij twee weken op non-actief gezet door zijn werkgever. "Dat heeft me toen eigenlijk een beetje helemaal gek gemaakt", vertelt hij eerlijk. "Op een gegeven moment ben ik in een soort paniek geraakt en ben ik uit Goede Tijden gegaan. Ik kreeg ontslag. Toen ben ik OnlyFans begonnen, maar meer dat ik dacht: ik moet nu geld gaan verdienen."

Terug in GTST?

Hoewel hij eerlijk vertelt dat hij aan het begin spijt had van zijn keuze, is hij er nu 'helemaal oké' mee. "Ik heb er net een huis van kunnen kopen, dus ik ben hartstikke blij." Toch gaf de acteur aan het begin van het gesprek aan dat de rol van soapster meer bij hem past. Zien we hem ooit nog terug in Meerdijk? "Ik krijg die vraag altijd", lacht hij. "Het lijkt me hartstikke leuk. Ik heb het 13 jaar met veel passie en liefde gedaan en vond mijn karakter Lucas Sanders echt helemaal te gek. Ik ben niet gebeld, maar als ze me ooit zouden bellen sta ik zeker open voor een kopje koffie" Oeh!

https://www.youtube.com/watch?v=q71DikzWn1o&ab_channel=RobbertRodenburg

Open Kast

Speciaal voor Pride heeft Robbert Rodenburg in samenwerking met Magnum een variant gelanceerd op zijn bestaande format Open Kaart, genaamd: Open Kast. In vier afleveringen gaat hij het gesprek aan met bekende mensen uit de community. Eerder kwamen Ellie Lust en Jessie Maya al voorbij, volgende week is de laatste aflevering. Wij zijn benieuwd wie er dan te gast is!

Bron: YouTube Robbert Rodenburg | Beeld: Brunopress