Groot nieuws voor Ferry Doedens

Hoe leuk!

Ferry Doedens is on fire. De acteur deelde twee dagen geleden al het nieuws dat hij het programma Nederland Ontdekt presenteert, maar er is meer. Zojuist is bekend geworden dat hij terugkeert naar de musicalwereld. De komende week is hij te zien in de Rocky Horror Show en later dit jaar in de show Stayin’ Alive Disco Fever. 

Rocky Horror Show

Ferry gaat weer in musicals spelen, en het duurt zeker niet lang meer voor je hem op de planken van het DeLaMar Theater ziet. Zo vervangt hij komende week Yoran de Bont in Rocky Horror Show. “Nadat we hoorden dat Yoran geblesseerd is en voorlopig niet kan spelen, kwam ik met het idee om Ferry Doedens te bellen”, liet producent Hans Cornelissen weten. 

Volgens Hans heeft Ferry de musicalervaring en het juiste voorkomen voor de rol van Rocky. Bovendien vindt hij het knap dat Ferry in een zeer korte tijd de rol van Rocky eigen heeft gemaakt. “Toen dit belletje van Hans kwam om de rol van Yoran over te nemen en met deze geweldige cast te werken in een productie die met twee Musical Awards is onderscheiden, twijfelde ik geen moment. Ik hou wel van een uitdaging!”, vult Ferry aan. 

Rocky Horror Show is alleen komende week nog te zien het DeLaMar Theater. Wie Ferry als Rocky wil zien, moet snel zijn: er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. 

Nederland Ontdekt

Eerder deze week liet Ferry op Instagram weten dat hij de presentatie van het RTL4-programma Nederland Ontdekt voor zijn rekening neemt. “Heel blij dat ik vanaf dit seizoen het programma Nederland Ontdekt mag presenteren”, begon de acteur zijn bericht.

“De eerste opnames zitten er inmiddels op met een heel fijn team”, vervolgde hij. Nederland Ontdekt is vanaf 2 oktober elke week te zien bij RTL 4 en Videoland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws