Te cute: Ferry Doedens deelt kiekjes uit de oude doos

Wat een schatje!

Lees ook

It’s party time voor Ferry Doedens! De acteur is vandaag namelijk jarig, en dat viert hij met een aantal schattige kiekjes uit de oude doos. Benieuwd hoe Ferry er als kind uitzag? Kijk dan mee.

Birthday boy

“Birthday Boy! 32! 🥳🎉”, schrijft Ferry op Instagram bij een tweetal kiekjes. “32 jaar alweer en dat ga ik groots vieren met de allerleukste mensen die ik om me heen heb vanavond!” De acteur laat weten dat zijn jaar so far al een bomvol hoogtepunten zit. “Getekend voor mijn nieuwe huis, finale Expeditie Robinson, nu al een fantastisch jaar! Zoveel leuke dingen die er dit jaar gaan komen, can’t wait“, aldus Ferry. “Wat je geeft krijg je terug en ik voel me een blij mens met alle fijne mensen om me heen. 🎉 Op naar een nieuw levensjaar. 🥂” Gefeliciteerd, Ferry!

Vroeger

Ter ere van zijn verjaardag is Ferry de archieven ingedoken, waar hij een aantal kiekjes van vroeger tegenkwam. Met deze kiekjes uit zijn kindertijd gaan we dan ook even back in time. Op de eerste foto zien we een kleine Ferry die net kan lopen, in een schattige bomber met vrolijke kleurtjes. Zijn blonde lokken waren toen al aanwezig. Op het tweede kiekjes is de jonge Ferry aan het eten – hoewel er meer eten naast zijn mond belandde. Te cute! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens)

Tevredener mens

Samen met Niels Gomperts en Dominique Hazeleger stond Ferry in de finale van Expeditie Robinson: All Stars. Ferry wist uiteindelijk niet te winnen, maar heeft natuurlijk wel flink wat lastige proeven doorstaan. Aan Grazia vertelde hij onlangs over zijn ervaringen in het programma. “Ik ben wel meer tot mezelf gekomen, de kleine dingen in het leven weer gaan waarderen en een tevredener mens geworden. In Amsterdam leef ik best wel in een wereld van gaan, gaan, gaan. Maar ik besef nu dat het ook niet erg is om ’t eens wat rustiger aan te doen en een avond lekker op de bank te zitten.”

Bron: Instagram @ferrydoedens | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook