Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eetdagboek: dit eet Margot Robbie op een dag

De actrice houdt er een healthy lifestyle op na.

Van borrelen op het terras met vriendinnen tot uit eten met je lover: we zijn dol op eten. Hoewel het heerlijk is om buiten de deur te eten, staan we ook graag zelf in de keuken – en daar kunnen we altijd nieuwe inspiratie voor gebruiken. Dit keer deelt actrice Margot Robbie haar eetdagboek.

Margot Robbie

We kennen Margot Robbie allemaal van haar rol als Harley Quinn, maar op dit moment kijken we vooral uit naar haar nieuwe film Barbie – met Ryan Gosling als Ken! De knappe blondine ziet eruit om door een ringetje te halen, maar hoe wat eet ze zoal op een dag om in shape te blijven? Het zal geen verrassing zijn dat de actrice gezond eet. Wij zetten haar ontbijt, lunch, diner én tussendoortjes op een rij in dit eetdagboek.

Ontbijt

De dag begint voor Margot met een portie havermout. Daarna volgt een heerlijke smoothie, waarmee ze haar weerstand op peil houdt. De actrice heeft namelijk geen tijd om ziek te worden, met haar drukke schema. En als ze een dag geen zin heeft in havermout? Dan eet ze waarschijnlijk een avocado toast met bacon, want dat is volgens een andere bron ook een van haar ontbijt faves.

Lunch

Tijd voor de lunch! Tussen de middag gaat Margot vaak voor een bron van eiwitten, vaak kip of tonijn, en een flink portie groenten. Lekker healthy dus! Andere favorieten zijn een salade met kip en zoete aardappel, al eet ze dat laatste soms ook bij het avondeten.

Diner

's Avonds eet Robbie het liefst clean. Ook dan staan, net als tijdens de lunch, eiwitten, groenten en een portie volkoren koolhydraten centraal. Heeft de actrice dan nooit een cheat day? Zeker wel! Het is geen geheim dat Margot af en toe van een vette hamburger houdt. Haar favoriet is de Truffle Deluxe Burger. Sounds good! 

Tussendoortjes

Af en toe geniet de blondine ook van een lekkere snack. Er zijn echter een aantal dingen die ze liever niet eet, vooral wanneer ze zich voorbereidt op een belangrijke rol. We hebben het over verzadigde vetten, fast food, gesuikerde drankjes en chocolade. Op die momenten eet ze, naar eigen zeggen, vooral 'konijnenvoer'. Er zullen dan vooral wortels en sla op het menu staan, gokken wij. Als ze geen acteerklus in het verschiet heeft, gaat ze echter helemaal los met bier, wafels en chocolade. Yumm!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress