Wauw! Famke Louise schittert in bikinifoto

Oeh la la!

Lees ook

Famke Louise heeft haar volgers verrast met een prachtige foto in bikini. De beauty plaatste gisteren een kiekje op Instagram en die leverde veel complimentjes op.

Zwangerschapskilo’s

Famke beviel afgelopen januari van zoontje Nówie en sindsdien is haar body veel veranderd. De artiest deelde al eerder kiekjes van haar post baby body en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze trots is op haar lichaam en er nooit iets aan zou willen veranderen bij bijvoorbeeld een chirurg.

Wel heeft Famke elke dag flink in de sportschool staan zweten om van de zwangerschapskilo’s af te komen. Dat ze inmiddels weer helemaal in shape is, bewijst ze wel met deze foto.

Famke

Reacties

Volgers van Famke reageren enthousiast op het kiekje. Olivia Talar, Lie Meurs en Bridget Maasland laten alle drie vlammetjes achter in de comments. Soundos El Ahmadi kon het niet laten om een grapje te maken: “Heb nu echt spijt van mijn 4 kaassoufle’s die ik net heb gegeten 😂”, schrijft ze. Ha!

Famke was al eerder openhartig over hoe ze om ging met haar post baby body. Zo stelde iemand haar de vraag hoe zij dealt met de kilo’s die ze tijdens haar zwangerschap heeft opgelopen. Daarop vertelde de kersverse moeder dat ze elke dag sport. “Dertig minuten rennen op de loopband. Ik ben alweer bijna op m’n oude gewicht”, liet ze trots weten.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook