Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Whut: McDonald's komt met eigen sieradenlijn

En zó kun jij deze unieke items aan je collectie toevoegen.

Diamonds are a girl's best friend. Dat heeft McDonald's goed onthouden. De fastfoodketen komt namelijk met een gouden sieradenlijn. Van een ring met een hamburgerbakje tot een milkshakebeker: het zit allemaal in de collectie. Hoe je deze unieke sieraden kunt bemachtigen en waarom de Mac dit eigenlijk doet? Wij vertellen je meer.

Zwerfafval

Goud, diamanten en bekende McDonald's producten: het zijn de ingrediënten voor deze gloednieuwe sieradenlijn. Hoewel we begrijpen dat iedereen zo'n gouden ring of ketting wil aanschaffen, zijn deze helaas niet te koop. Met de sieradenlijn wil de McDonald's namelijk aandacht vragen voor het zwerfaval. De verpakkingen van de fastfoodketen komen vaak op straat te liggen. De sieraden zijn dan ook gemaakt van afval, verguld in een laagje goud.

Sieradencollectie

Voor de sieradenlijn heeft McDonald's samengewerkt met familiebedrijf De Vaal, die al 150 jaar ervaring heeft. De bijzondere ontwerpen zijn tot stand gekomen in samenwerking met experts Lars Honk en Yvette de Bruijn van Bronze Special Art. Bekijk de shiny sieraden hieronder!

McDonald's McDonald's McDonald's McDonald's

Gouden afvalbak

Wil jij ook één van deze unieke items bemachtigen? Deze kun je alleen krijgen door goed gedrag te vertonen. Bij ieder filiaal van McDonald's staat nu een gouden afvalbak waar je afval in kunt gooien. Een deurwaarder bepaalt uiteindelijk bij welke bak en op welk tijdstip de prijzen zullen vallen. Je hebt tot 12 september om de straat schoon te houden en je afval netjes weg te gooien, en wellicht win jij de gouden sieraden. Good luck! 

Bron: Kookfans, Girlscene | Beeld: Pexels, McDonald's