Aha! Dít product van McDonald’s bevat de meeste calorieën

Deze snack is het slechtst voor je...

Even een snelle hap bij de McDonald's halen? We doen het allemaal weleens. Laten we vooropstellen dat de meeste producten van McDonald’s niet bepaald gezond zijn. Eigenlijk maak het niet uit of je nu een burger bestelt of een salade (tenzij je hem zonder dressing eet), het is allemaal ongezond. Maar één product op het menu spant de kroon. Dit kun je dus beter vermijden.

McFlurry

We zijn dol op toetjes. Daar is dan ook altijd ruimte voor, zelfs nadat we al een hele maaltijd hebben gegeten. Heb jij na een compleet McDonald’s-menu nog zin in een ijsje? Bestel dan liever geen McFlurry. Althans, als je enigszins op calorieën let. Dit is namelijk het slechtste product dat je kunt bestellen bij de fastfoodketen.

Vetgehalte

Waarom de McFlurry zo slecht is? Dat heeft alles te maken met de hoeveelheid calorieën en het hoge vetgehalte dat erin zit. Een McFlurry bevat namelijk ongeveer 31 procent van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Ook de hoeveelheid suiker is schrikbarend. Eén ijsje bevat al bijna het dubbele van de aanbevolen hoeveelheid suiker per dag. Ai… Wij denken voortaan even twee keer na voordat we dit toetje bestellen.

Bron: Kookfans | Beeld: iStock

Laatste nieuws