Huh? Waarom je bij McDonald’s nooit een hamburger met augurk moet bestellen

Dit hadden we eerder moeten weten.

Tijdens het shoppen of na een festival mag een bezoekje aan de McDonald’s niet ontbreken. Van de goddelijke goudbruine frietjes tot een McFlurry: we’re lovin’ it. Maarre, bestel je een hamburger? Dan kun je in het vervolg beter vragen of ze de augurk weg willen laten.

Geen augurk

Een Big Mac, Quarter Pounder of Veggie Burger… Welke je ook neemt, kies vooral voor de optie zonder augurk. Voordat je denkt dat er iets mis is met de augurken van de McDonald’s, willen we even vooropstellen dat dat niet het geval is. Maar je verzekert jezelf wél van een vers broodje wanneer je er eentje bestelt zonder augurk.

Ben je nou echt fan van augurk en kun je je een burger zonder niet voorstellen? Dan kun je er ook voor kiezen om iets anders weg te laten van je broodje. Bestel ‘m bijvoorbeeld zonder tomaat.

Verse burger

Je zult je misschien afvragen: hoe kan het dat je een verse burger krijgt als je ‘m zonder augurk (of tomaat) bestelt? Dat zit zo. Bij de McDonald’s worden de burgers aan de lopende band gemaakt. Standaard wordt er dan augurk toegevoegd (en tomaat) en daarna liggen de broodjes klaar tot iemand ze bestelt. Soms kan het echter wel even duren voordat iemand zo’n broodje wil.

Wil je voorkomen dat je broodje wat minder vers is? Bestel ‘m dan zonder een bepaald ingrediënt en je bestelling zal meteen gemaakt worden! Net zoals met de frietjes die je beter zonder zout kunt bestellen. Good to know!

Bron: Happy in Shape, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws