Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zijn EOTBDD’s Lars en Yanne nog samen?

Tijdens de reünie geven de twee een update over hun relatiestatus.

Vorige week was de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch te zien, maar gisteren was het tijd voor de langverwachte reünie. Wat is er na de opnames gebeurd en hoe is het met de verschillende koppels afgelopen, zoals met Lars en Yanne?

Serieus bezig

Lars maakte in aflevering twee van dit seizoen zijn opwachting in Ex on the Beach. De glazenwasser kwam uit de zee gelopen als de ex van Joyce, van wie hij naar eigen zeggen 'nog een drankje tegoed had'. Lars kwam om het hart van zijn ex terug te winnen, maar dat liep helemaal anders. De twee botsten flink en van een mogelijke nieuwe relatie was geen sprake meer. Gelukkig voor Lars kwam aan het einde van het seizoen zijn ex Yanne uit de zee.

De twee hebben elkaar leren kennen via Tinder. "Hij heeft veel moeite voor me gedaan, uiteindelijk hebben we eens afgesproken en hebben we meerdere dates gehad", vertelde Yanne. “Lars en ik waren best serieus bezig, hij wilde het serieus maken en zei dat hij van me hield. Maar uiteindelijk vertrok hij naar EOTB zonder iets te zeggen."

Kleine frustraties

Eenmaal in de villa begonnen Lars en Yanne met wat kleine frustraties, omdat Lars al met andere deelnemers had gezoend. Maar liefde overwint alles, toch? Aan het einde van het seizoen leek alles goed te komen en gingen de twee samen weer naar huis. "Ex on the Beach was lust en drama, maar ik ga met liefde naar huis", aldus Lars aan het einde van de slotaflevering.

Nog samen?

De grote vraag tijdens de reünie van gisteren was dan ook: zijn Lars en Yanne nog steeds happy together. Helaas is dat niet het geval. De twee zijn inmiddels uit elkaar en de verstandhouding is ook niet meer was het was. "Je noemde me constant een psycho tegen al je vrienden", verwijt Yanne haar (inmiddels weer) ex. "Het stapelde zich maar op." Door die beschuldigingen knapt er iets in Lars, waardoor zelfs de reünie-aflevering vol drama zit. Hij breekt namelijk letterlijk het decor af en gooi zelfs een stuk van het decor richting de andere castleden. Aiii! Geen happy ending voor dit stel, helaas.

Bron: Love Reality, RTL Boulevard | Beeld: MTV