Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de knappe vriendin van Temptations Joop

'Zorg eerst dat liefde jou vindt.'

We kennen Joop als de single die het hart van Delphine in Temptation Island: Love or Leave veroverde. Toch lukte het hem niet om ook echt de liefde te vinden in het programma. Maarre, Joop komt met leuk nieuws op zijn Instagram: hij heeft een vriendin!

Kiki

Joop heeft zijn nieuwe liefde gevonden in Kiki Klein Selle en deelt een lief kiekje van hen samen op zijn Instagram. "Als je zoekt voor een relatie, zal je nooit eindigen in de juiste. Zorg eerst dat liefde jou vindt! Dan op een dag komt iemand in je leven die van je houdt zoals je verdient. 🥰❤️", valt er te lezen bij de aankondiging. Cute!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door JOOP (@joopdoku)

Temptation

Joop deed mee als single aan het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave en had daar een goede klik met Delphine. Na een gezellige dream date, waarin hij en Delphine al zoenend onder de douche belandden, gaan de twee als vrienden uit elkaar. Toch vond de knappe single alsnog de liefde bij een Temptation kandidaat: single Chelsey - al was dat na een maand weer voorbij.

Griekenland

Er is veel veranderd in het afgelopen jaar voor de realityster, vertelde hij onlangs aan LoveReality. “Momenteel woon ik in Griekenland en ben ik bevoorrecht om Nederland en België als mijn vakantielanden te mogen zien. Ik kom hier dan ook nog steeds graag met alle liefde en plezier.”

Tijdens een van zijn laatste vakantiebezoekjes sprak hij af met een oude bekende van het programma: niemand minder dan Delphine. “Het heeft wat maanden geduurd, maar we konden weer heerlijk lachen en plezier maken, alsof het nooit is weggeweest”, aldus de Temptation-ster. Delphine is dan ook heel blij voor het knappe stel. "Veel geluk samen❤️", reageert ze onder de foto.

We wensen Joop en Kiki veel geluk en liefde voor de toekomst!

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland