Whut: Temptations Joop en Chelsy zijn alweer uit elkaar

'Ik ben nog nooit zo hard op m'n hart getrapt', deelt Joop op Instagram.

Het is nog maar 1,5 week geleden dat Temptation-singles Joop en Chelsy in gesprek met Nick Eshuis vertelden over hun plannen om samen te wonen. Van dit plan lijkt echter geen sprake meer, aangezien Joop in een video op Instagram deelt dat de twee niet meer samen zijn.

Uit elkaar

Plannen om samen te wonen? “Jazeker, dat is onze volgende stap”, stelde Joop nog geen twee weken geleden. Chelsy was het daarmee eens, want de twee wonen een eind uit elkaar. “De afstand is moeilijk”, vertelde Chelsy die soms wel zes of zeven uur moest reizen naar Joop. “Ik hoop volgende maand in België te wonen”, wist Joop nog te vertellen.

Well, van die plannen lijkt geen sprake meer. In een bericht op Instagram deelt Joop namelijk dat de twee uit elkaar zijn. “Helaas, it’s over. Vertrouw niemand die openheid afdwingt en het zelf niet doet.”

‘Op mijn hart getrapt’

“Er is nog nooit zo hard op mijn hart getrapt”, vervolgt hij zijn bericht. “Maar ik begrijp goed dat als je zelf niet durft te dromen over wat je wil in het leven, dat twijfel een killer is. Some people can’t handle the shine. Ik ben genept met open ogen, waar ik zelf bij stond”, gaat hij verder.

De exacte reden van de breuk? Dat vinden we maar lastig te begrijpen. Joop deelt namelijk een quote die niet héél veel duidelijkheid over de situatie geeft. “Life can be a bitch, maar je gevoel negeren is nog erger. Soms leert het leven jou om nog meer van jezelf te houden, op de meest harde manieren, terwijl je zelf te veel bent verblind. De lerende les is hard, maar het eindresultaat belooft een oase om maar één keer te ervaren”, zijn Joop zijn woorden.

Hoe dan ook, we vinden het enorm verdrietig voor de twee. Heel veel sterkte, Joop en Chelsy!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws