Temptations Joop verklapt: ‘Ik heb onlangs nog met Delphine afgesproken’

'We konden weer heerlijk lachen en plezier maken.'

Lees ook

Met het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave voor de deur is het hoog tijd om eens terug te blikken op het vorige seizoen van het spraakmakende programma. In het afgelopen jaar is er veel veranderd in het leven van single Joop. Zo had hij een kortstondige relatie met Chelsy en is hij verhuisd naar Griekenland. Maarre, met Delphine heeft hij nog altijd contact, verklapt hij.

Veel veranderd

“Er is veel gebeurd en er is nog meer veranderd”, begint Joop tegen de website LoveReality. “Momenteel woon ik in Griekenland en ben ik bevoorrecht om Nederland en België als mijn vakantielanden te mogen zien. Ik kom hier dan ook nog steeds graag met alle liefde en plezier.”

Tijdens een van zijn laatste vakantiebezoekjes sprak hij af met een oude bekende van het programma: niemand minder dan Delphine. Ondanks alles wat er is gebeurd, was het een fijn weerzien, vertelt Joop. “Het heeft wat maanden geduurd, maar we konden weer heerlijk lachen en plezier maken, alsof het nooit is weggeweest”, aldus de knappe Temptation-ster.

Joop heeft niet alleen met Delphine afgesproken, maar ook met ex-lovers Donna en Nico. “Wat hou ik toch van die twee! Mijn relaties eindigen altijd in een wereldoorlog, dus ik vind het mooi als een koppel of ex-koppel mij mooie voorbeelden kan laten zien van hoe het ook kan”, vertelt Joop lovend over het stel.

Liefdesleven in de bloei

Hoe het inmiddels met Joops eigen love life gaat? “Mijn eigen liefdesleven heeft zich ook gelijk gelijkgetrokken aan het jaargetij en staat heerlijk in de bloei”, onthult hij. Wie de lucky lady is en hoe serieus het tussen hen is, houdt Joop nog even voor zichzelf. “Ik heb wel geleerd dat voor sommige dingen het beter werkt als je die privé en onder de radar kunt houden.”

Deelname Temptation Island

Tot slot blikt Joop terug op zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave. “Of ik met de wetenschap van nu ook meegedaan zou hebben? Ja, nog steeds!” vertelt hij. “Ik zal altijd mijzelf blijven, respect en liefde kunnen uiten en delen aan zij die dat nodig hebben. Dus ik zou zeker nog steeds hebben meegedaan. Als single of als koppel.” Betekent dit dat we Joop en zijn nieuwe lover binnenkort terug gaan zien in Temptation Island? Wij zijn benieuwd!

Bron: LoveReality | Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook