Say what?! Deze Islander deed ook mee aan Temptation Island

Ze heeft zelfs gezoend met een van de heren...

Lees ook

Bij Ex On The Beach: Double Dutch en Temptation Island zien we wel vaker crossovers van mensen die eerder mee hebben gedaan aan realityprogramma’s – denk aan Romée en Ayleen – maar bij Love Island lijkt dat wat minder vaak voor te komen. Tot nu, want wij kwamen erachter dat één van de vrouwelijke Islanders ooit meedeed als single aan Temptation Island: Love or Leave

Kort avontuur

Helaas is het haar bij Temptation niet gelukt om de liefde te vinden, dus dan nog maar eens proberen op Love Island, moet Tyra de Best hebben gedacht. Alhoewel: het is unfortunately ook niet gelukt in de Love Island-villa, zo konden we vorige week zien. Ze moest samen met koppel Jules en Lisa de villa verlaten en daar stopte haar korte avontuur.

Gezoend

Tyra deed mee aan het eerste seizoen van de vernieuwde versie van Temptation Island. In Love or Leave draait het meer om singles die de liefde zoeken, dan om het breken van een relatie door middel van verleiding. In dat eerste seizoen zagen we onder andere de spraakmakende Sonny en Jaydi en Karina en Gregory, bij wie de emoties hoog opliepen. Tyra slaagde er niet in om een van de heren voor zich te winnen, al heeft ze wel gezoend met Gregory. Juicy!

Zo deelde Tyra toendertijd op Instagram dat ze het spannend vond om aflevering twaalf te zien. “Zoals jullie konden zien was ik erg dronken, die avond dat ik met Greg zoende. Omdat het de laatste avond was, had ik besloten om me niet in te houden met de alcohol.” Ook deelde Tyra dat ze tot aflevering twaalf bijna niet te zien was in het programma. “Ik vind het wel jammer dat dit letterlijk het enige is wat je van me ziet in Temptation. Er is ook maar een klein gedeelte van de hele avond uitgezonden.” Aha!

Verkeerde moment

Love Island werd ‘m dus ook niet helemaal. De beauty kwam eigenlijk op precies het verkeerde moment de villa binnen, waardoor haar opties niet erg groot waren. Vrijwel alle koppels zaten op dat moment in een steady relatie met elkaar, dus was het lastig voor haar om er tussen te komen. Uiteindelijk koos ze tijdens de herkoppeling voor Mert, die daar erg ongelukkig mee was vanwege zijn koppelpartner Sunita. Dat resulteerde er bij de volgende herkoppeling dan ook in dat zij als single overbleef en de villa moest verlaten. We hopen dat drie keer scheepsrecht is voor de beauty en misschien zien we haar ooit wel weer verschijnen in een van onze favoriete realityprogramma’s.

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws

Zie ook