Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jari en Nena onthullen of ze mee zouden doen aan Temptation Island

OMG!

Hoewel Jari en Nena de liefde niet wisten te vinden in Temptation Island: Love or Leave, schoot Cupido een week na de laatste opnames toch raak. Het was liefde op het eerste gezicht, vertelde Jari over hun eerste ontmoeting. De twee doen nu uit de doeken of ze nog eens mee zouden doen aan het realityprogramma - maar dan uiteraard als koppel.

Mooie verschijning

De tortelduifjes leerden elkaar rond kerst, een week na de laatste opnames van Temptation Island, kennen tijdens een bootfeest. Aan RTL Boulevard vertelde Jari eerder al dat hij meteen onder de indruk was. “Nena kwam aanlopen en ik had meteen zoiets van: poeh, dat is wel een mooie verschijning.”

Eye catcher

Ook vanuit de curly beauty was het meteen raak, vertelt ze aan Cosmopolitan. "Jari stelde zich aan me voor in z'n zwemvest, en dat was voor mij wel meteen een eye catcher. Hoewel je het niet zou verwachten als je me in het dagelijks leven ziet, ben ik wel echt lekker gek. Hoe gekker hoe beter. Dus daardoor wist ik wel meteen dat hij echt lekker zichzelf was. Toen raakten we eigenlijk direct met elkaar aan de praat."

Doen alsof

De twee mochten natuurlijk niet al laten zien dat ze een stel waren, want Temptation was nog niet uitgezonden. Dat bleek lastiger dan gedacht: "Op feestje wilden we dan wel naar elkaar toe trekken, maar dan konden we niet eens elkaars hand vasthouden. Dus we moesten eigenlijk doen alsof we maar gewoon vrienden zijn", vertelt Nena openhartig. En dat terwijl je bij een nieuwe relatie natuurlijk aan de hele wereld wilt laten weten dat je samen bent.

Volkszanger

Enne, kunnen we het stel in de toekomst nog op tv verwachten? Ja, dat kan! Jari onthult namelijk dat hij bezig is met zijn carrière als volkszanger en de stappen die hij daar nu in maakt worden gevolgd voor een mini-docu. Ook Nena is nog hard aan de weg aan het timmeren en vertelt dat ze mee heeft gedaan aan een bijzonder tv-programma. "Hoewel ik er nog niet heel veel over kwijt mag, kan ik wel vast vertellen dat ik daar wel uit de kleren ga", vertelt de beauty. Oeh la la!

Ook gaf het stel nog aan dat ze het best zien zitten om weer aan Temptation Island mee te doen, ditmaal als koppel. "We zien het allebei wel als een uitdaging om daar als koppel aan mee te doen", bekennen ze. Exciting! Tijd voor weer een seizoen Temptation Island VIPS?

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Tom Cornelissen