Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson

Dit hadden we niet verwacht!

Ready voor een nieuw seizoen van Expeditie Robinson? Dat komt steeds dichterbij! Eind deze maand gaat het survivalprogramma van start en langzaam maar zeker komen we erachter welke BN'ers dit jaar de strijd aan gaan om de titel Robinson te bemachtigen. De eerste namen zijn inmiddels al bekend!

Nadat Videoland gisteren een lekker vage foto deelde met de silhouetten van de deelnemers, komt Expeditie Robinson vandaag met duidelijkheid. Op hun Instagram-pagina deelden ze de eerste twee deelnemers en maakten ze ook bekend dat we vanavond naar RTL Boulevard moeten kijken om erachter te komen wie de rest van de kandidaten zijn.

Rose en Harry

Maarre, wie zijn dat nou dan? Model Rose Bertram en acteur Harry Piekema doen dit jaar mee aan het ultieme survivalprogramma! We kennen haar Rose als influencer en ex van Gregory van der Wiel en Harry Piekema is natuurlijk zo bekend geworden door zijn rol als supermarktmanager in de Albert Heijn-reclames. Tof!

En meer...

Ook de zus van Merel Westrik, Kirsten Westrik, doet mee aan Expeditie Robinson. Radio-dj Kai Merckx maakte dit vanochtend bekend in zijn ochtendshow op Qmusic, waar Kirsten nieuwslezeres is.

Ook zangeres April Darby, meteoroloog Dennis Wilt, danser Vincent Vianen en quizzer Devrim Aslan doen mee aan het survivalprogramma, zo maakten zij allemaal op hun eigen Instagram-pagina's bekend. Enne, we zijn nog niet klaar, want ook Susan Radder, Laura Vlasblom, Ferry Weertman en Niek Roozen zullen we in het nieuwe seizoen gaan zien.

In de foto die Videoland gisteren deelde dachten kijkers nog een aantal andere namen te kunnen noemen. Zo denken ze basketbalspeelster Chatilla van Grinsven en Jebroer in de silhouetten te herkennen.

29 augustus

Op maandagavond 29 augustus wil je om 20.30 uur voor de buis klaarzitten, want dan gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start op RTL 5. Bij Videoland kun je de eerste aflevering – een dag later – op 30 augustus kijken. Ja, dat lees je goed. Het survivalprogramma is binnenkort te zien op de maandagavond – en niet meer op de donderdag- én zondagavond. Vergis je dus niet!

Zeg je Expeditie Robinson, dan zeg je natuurlijk presentatrice Nicolette Kluijver. Zij presenteert het programma al sinds 2014 en zet die traditie nog vrolijk voort. Haar sidekick Kaj Gorgels zullen we echter niet terugzien in het nieuwe seizoen. Hij maakt vanwege zijn drukke werkschema plaats voor niemand minder dan Rick Brandsteder, die jaren geleden zelf meedeed aan het survivalprogramma. We zijn heel benieuwd!

Bron: Instagram @expeditierobinson_rtl | Beeld: RTL (Jasper Suyk)