Videoland dropt mysterieuze foto met nieuwe Expeditie Robinson-kandidaten

Ook weten we inmiddels wanneer het nieuwe seizoen van start gaat!

Lees ook

Ready voor een nieuw seizoen van Expeditie Robinson? Dat komt steeds dichterbij! Videoland heeft op Instagram nu een mysterieuze foto gedeeld waarop we een glimp van de kandidaten kunnen opvangen. Wie spot jij al?

Startdatum

Op maandagavond 29 augustus wil je om 20.30 uur voor de buis klaarzitten, want dan gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start op RTL 5. Bij Videoland kun je de eerste aflevering – een dag later – op 30 augustus kijken. Ja, dat lees je goed. Het survivalprogramma is binnenkort te zien op de maandagavond – en niet meer op de donderdag- én zondagavond.

In eerste instantie zou het seizoen wel een dag eerder beginnen, maar vanwege de veranderende huizenmarkt komt het programma De Moeite Waard niet op tijd af en gaat dat programma uit het uitzendschema. Vandaar dat Expeditie Robinson een dagje opschuift!

Kandidaten

Zeg je Expeditie Robinson, dan zeg je natuurlijk presentatrice Nicolette Kluijver. Zij presenteert het programma al sinds 2014 en zet die traditie nog vrolijk voort. Haar sidekick Kaj Gorgels zullen we echter niet terugzien in het nieuwe seizoen. Hij maakt vanwege zijn drukke werkschema plaats voor niemand minder dan Rick Brandsteder, die jaren geleden zelf meedeed aan het survivalprogramma.

Welke BN’ers een poging wagen om tot de nieuwe Robinson gekroond te worden? Videoland geeft ons met onderstaande foto al een kleine hint.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Kijkers denken al wel een aantal namen te kunnen noemen. Zo denken ze basketbalspeelster Chatilla van Grinsven en Jebroer in de foto te herkennen. Verder hoopt iemand dat Klaasje Meijer aan het survivalprogramma meedoet. Wij zijn mega benieuwd en tellen af naar 29 augustus!

Bron & Beeld: Instagram, Videoland, RTL (Jasper Suyk)

Laatste nieuws

Zie ook