Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Yousri openhartig over weerzien met tweelingbroer Sayed

'Pas als je in de villa hebt gezeten, ga je begrijpen hoe het is om daar te zijn.'

Nadat tweelingbroer Sayed de Love Island-villa moest verlaten, zagen we vorige week ook Yousri vertrekken. Het Love Island-avontuur leverde helaas geen liefde voor hem op. In gesprek met Grazia doet de hunk een boekje open over zijn vertrek en natuurlijk zijn weerzien met twin Sayed.

“Aan de ene kant jammer dat ik hem zo snel weer zag, maar aan de andere kant ook weer fijn”, vertelt Yousri als we met hem bellen. “Ik had er natuurlijk langer in willen blijven en hem nog trotser willen maken, maar ik was ook wel weer blij om hem te zien.” Enne, dat de twins blij waren elkaar weer te zien, is duidelijk te merken aan de video die ze deelden op hun TikTok.

@yousaytwins #brolove #loveyou #yousaytwins ♬ original sound - CALL ME CECE💕

De boys waren zo blij elkaar weer te zien dat ze samen op de scooter stapten en druk met elkaar in gesprek verzeild raakten. Sayed zat voorop, Yousri achterop, terwijl Sayed zijn rijbewijs nog niet heeft – zoals we in Love Island al eens konden horen. Tot de politie hen opeens staande hield. Oh oh...

"Sayed zei toen tegen mij: 'Hey Yousri, jij hebt mijn rijbewijs in je tas zitten toch?' Toen pakte ik mijn rijbewijs en gaf die aan hem", vertelt de Eindhovense lachend. "Ik weet niet of we ermee wegkwamen omdat de politieagent ons kende van Love Island, maar we mochten in ieder geval doorrijden. Daarna zei Sayed dat 'ie nu toch echt wel z'n rijbewijs een keer moest gaan halen."

Open armen

De hunk vertelt over de lieve mensen die hij op Love Island heeft ontmoet. Hij gaat Marvin en Lio enorm missen. “We zijn samen de villa uitgegaan en we hebben vijf dagen nog in een hotel gezeten. Zij waren natuurlijk met z’n tweeën en dus hebben ze mij met open armen opgevangen.” Ook Imen heeft een speciaal plekje in zijn hart gekregen. "Ze heeft mij heel erg gesteund in de villa." Cute!

Zelfs met de mensen die hij amper heeft gesproken of die al eerder uit het programma moesten, heeft hij een goede band mee. “Je deelt zoiets moois samen, daar kun je veel gemakkelijker over praten. Mensen kunnen wel zeggen dat ze het snappen, maar pas als je in de villa hebt gezeten, ga je begrijpen hoe het is om daar te zijn.”

Tweede keer

Als Yousri nog een keer aan een realityprogramma mee mocht doen, dan zou hij wel voor een All Twins versie van Love Island UK willen gaan. “Toch zou het niet gek zijn als ik voor een tweede keer aan Love Island mee zou doen, omdat ik niet heb kunnen vinden waar ik voor kwam, maar ik ga me niet opnieuw aanmelden.”

Playboy-koppel

Enne, wie gaat er volgens de 23-jarige winnen? “Ik ben daar natuurlijk 24/7 geweest en ik heb alle koppels samen kunnen zien. Ik vind en Lennert vanaf het begin al zo goed bij elkaar passen.” Yousri bekent dat hij het stel het Playboy-koppel noemde. “Ze zien er gewoon zo knap uit samen. Al snap ik dat het voor de kijker anders is, want op beeld kom je soms op een andere manier over.” Yousri onthult dat Fé en Lennert echt de hele dag samen zaten, ook als de camera’s er niet waren, wat bij Jotti en Cas soms wat minder het geval was.

Beeld: Videoland, MTV